2777
2789
من آدم استرسی هستم بعدش اگه یاد نگیرم بد سوژه خندشون میشم😞😞😞😞

استرس خیلی بده موافقم ولی تو الان اون کتاب مخصوصشو بگیر بخون برو ثبت نام کن تمرکزتو بذار حتما موفق میشی  اصلا فکرتو درگیر نکن حتی تصادف هم اگه کردی فدای سرت اگه چیز بدی بود اینهمه آدم تصادف کردن دیگه باید افسرده میشدن  واسه اون امتحان آخری هم که کلا انگار یه قانون نانوشته دارن دوسه بار بندازن بی دلیل فکر نکنی فاجعه رخ داده😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی اینجاست که دستام میلرزه وقتی استرسی میشم اونو کجای دلم بزارم

اگه خیلیییییی شدید استرسی هستی، سعی کن از دوست و آشنا بپرسی و یه مربی خوب و با حوصله پیدا کنی

با بری اونجا وموقع ثبت نام بگی اینجوری استرسی هستی و مربی باحوصله میخوای.‌

یا اینکه کنار دست شوهرت بشینی ترست بریزه

بعد که اوکی شدی بری ثبت نام کنی

ولی در هرصورت مطمئن باش این چیزا طبیعیه. نباید بخاطرش خجالت بکشی. کم کم اوکی میشی

بسیار سخن بود ؛ نگفتیم و گذشتیم ...
من آدم استرسی هستم بعدش اگه یاد نگیرم بد سوژه خندشون میشم😞😞😞😞

سوژه خنده کیا میشی؟

مربیت؟ شوهرت؟ والا برای مربی ها که خیلی طبیعیه این‌چیزا. چون هراران شاگرد دارن که ازبینشون ممکنه خیلی ها استرسی بوده باشن. با سوتی های خنده دار یا حتی خطرناک داده باشن

میدونی چی میگم؟ برای تو این مسئله خیلی بزرگه و فکر میکنی برای دیگرانم بزرگ و تو چشمه

قرار نیست کسی مسخرت کنه. خانوما و آقاهای سن بالا رفتن یاد گرفتن.اون بنده خداها که بیشتر ترس دارن تو این سن.اما ریسک میکنن و میرن دنبال چیزایی که میخوان. توام یاد میگیری.نگران نباش

خیلی ممنونم بابت راهنمایتون مهربان🌹🌹🌹🌹🌹

جاریم بنده خدا از ۹سال بزرگتره تقریبا ۳۸سالشه داشت گواهینامه میگرفت براش سخت بود توذهنش نمیرفت کلی رفت واومد تا گرفت ولی خیلی بهش میخندیدن میگفتن ۱۰۰بار رفت تا به زور قبولش کردن

جاریم بنده خدا از ۹سال بزرگتره تقریبا ۳۸سالشه داشت گواهینامه میگرفت براش سخت بود توذهنش نمیرفت کلی ر ...

شما خودتو با کسی مقایسه نکن عزیزم. ازکجا معلوم‌شما راحت تر قبول نشی؟؟

یه چیزیم بهت بگم. برو دنبالش. توش حرفه ای شو. بعد به بقیه بگو

اینجوری بقیه هم نمیفهمن چقدر طول کشید تا گواهیت رو بگیری. نیاز نیست همه چیزو همه بدونن