2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 59 پست
نامادری بهتر از مادر شوهره منم هم سنو سال توام تو فامیل همه همسنای من ازدواج کردن ولی من با اینکه کل ...

اگه انتخاب درست کنی میتونی کسیو انتخاب کنی که مادرشوهرت مثل مادرت باشه 👌🏻🚶‍♀️

چرا عزیزم محدودی؟؟یعنی اصلا اجازه بهت نمیدن؟ دیپلم داری؟؟ هر طور شده درستو بخون وبرو دانشگاه یه دا ...

نمیدارن درس بخونم  

از یه ور میگن ازدواج که کردی درس بخون از یه ور میگن اجازه نداری ازدواج کنی 🤦🏻‍♀️هوففف💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مادرشوهرهیچوقت مثل مادر نمیشه اینو هیچوقت یادت نره

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

خود دانی ولی من تاجایی که میدونم مادرشوهر اگه فرشته هم باشه باز برا عروسش مادرشوهره😑

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
مادرشوهرهیچوقت مثل مادر نمیشه اینو هیچوقت یادت نره

من سراغ دارم 

خیلیااا با عروسشون مثلل دختر خودشونن 

ارع نود درصد مادر شوهرا بدن ولی خب میشه رامش  کرد 

ببین عزیزم ممکنه این انتخاب درست و شخص مناسب توی ۳۰ سالگی قسمتت بشه یعنی میخوای تا۳۰سالگی حرص بخوری و غصه که چرا شوهر ندارم

چرا فک میکنی تادلت شوهر بخواد از فرداش میتونی کیس ایده آلتو انتخاب کنی

ممکنه صدتا خواستگار برات بیان ولی هیچ کدوم شخصی نباشن که میخوای 

ولی اگه صرفا هدفت فقط ازدواج کردن باشه چرا میتونی تا یک سال آینده هم ازدواج کنی ولی اگه هدفت مورد خوب ومناسبه ممکنه از همین الان تا چندسال آینده سر راهت قرار بگیره

چون زن بابام میخاد بره خانوادش ببینه من درسم نمیذاره که ایشون بتونن هر هفته هرروز برن خانوادشون ببین ...

خب نمیشه اونا که بیس چاری اونجان خونه رو اونجا بگیرن که توهم به درست برسی ..... چه دلیل بی منطقی چجوری تحملش میکنی  

من سراغ دارم  خیلیااا با عروسشون مثلل دختر خودشونن  ارع نود درصد مادر شوهرا بدن ولی خب م ...

دخترای مجرد خیلی از این حرفا میزنن همشون هم بدون استثنا بعد ازدواج نظرشون عوض میشه😂

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
خب نمیشه اونا که بیس چاری اونجان خونه رو اونجا بگیرن که توهم به درست برسی ..... چه دلیل بی منطقی چجو ...

راهشون دوره بابام شغلش  دور میشه بخاد خونهروببره اونجا