2777
2789
عنوان

ازدواج

464 بازدید | 59 پست

دوستان من دلم میخواد ازدواج کنم همه هم سن و سالای من دارن ازدواج میکنن بعضیاشون بچه هم دارن 

من خسته شدم از تنهاایی

ولی هر خواستگاری میاد بابام همش میگه تو نمیتونی ازدواج کنی میگه تو بلد نیسی خونه داری کنی غذا بپزی 

یا میگه چون خاستگارام جای دوری  هستن میگه باید از منطقه خدمون  باشن نمدونم  چکار کنم خسته شدم از این وضعیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندسالته

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  
۱۸

کار دیگه ای تو زندگیت نداری درسی چیزی .

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  

بعد یه سوال همسان ازدواج کردن بچه هم دارن واقعا حسرت زندگیای اونا رو میخوری . سنت اوج جونیه میخوای ازدواج کنی که چی بشه به نظرم الان به فکر درس و شغل باش که فردا پس فردا ه یه موقع ازدواج کردی دستت تو جیب خودت باشه محتاج شوهر نباشید