2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 59 پست

وای واقعا این چه وضعی شده که پیش اومده قشنگ برگشتیم به ۵۰ سال قبل

ایشون ۱۸سالشه میگه همه ی دوستام ازدواج کردن یه سری بچه هم دارن اخه ۱۸سن ازدواجه؟!!چه برسه به بچه داشتن

واقعا توی این سن و بافکر فرار از تنهایی ازدواج خوبی نخواهی داشت

وقتی ازدواج خوبی داری که خودتم تنهایی حالت خوب باشه و بااومدن یک شخص جدید در کنار هم به آرامش بیشتری برسین نه اینکه همه ی فکر وذکرت بشه شوهر که فکر کنی بدون شوهر هیچ چیزی نیستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نمیذارن درس بخونم🙂🥲

حداقل سعی کن مخشون بزنی درس بخونی بعد شوهر کن

دیاپکین اسبق              می خواستم بهار را به خانه ات بیاورم   و دیگر قانع نباشی  به گل های چسبیده به فرش    می خواستم بهار به پیرهنت بیاورم  و  از آنجا سفر کنم  به سرزمین های کشف نشده   اما هر دری باز کردم     پاییز در بادهایش از راه رسید     روی هر پنجره ای دست گذاشتم   زمستان  آخرین تصویر در حافظه اش بود   امروز من و بهار در کوچه ها می گردیم  و سراغت را از خرگوش های مرده در برف  می گیریم.                  
وای واقعا این چه وضعی شده که پیش اومده قشنگ برگشتیم به ۵۰ سال قبل ایشون ۱۸سالشه میگه همه ی دوستام ا ...

خب من نمیتونم خوش بگذرونم تو این سن 

محدودم 

نه میتونمدرس بخونم نه برم بیرون نه حتی رفیقام ببینم 

من جایی دورر از  مامانم و خاهر و برادرم زندگی میکنم بچه بزرگم ولی اونا پیش مامانمن 

من نمیتونم  مثل بقیه بشینم این دوران تنهایی خوش بگذرونم💔🙂

🚶‍♀️🥲نمیدونم  ولی ازدواج تو این شرایط برا من بهتره  دیگه زیر دست ناماردی نیسم🙂💔

نامادری بهتر از مادر شوهره منم هم سنو سال توام تو فامیل همه همسنای من ازدواج کردن ولی من با اینکه کلی خواستگار توپ دارم(حقیقه پز زیر پوستی نیست😑)دوست دارم اول مستقل شم بعد اونطوری خیالم راحت تره که به شدهرم وابسته نیستم از لحاظ مالی اینا

+الفوی زشت من …_اگه من زشتم عوضش توی بهشتم😎
خب من نمیتونم خوش بگذرونم تو این سن  محدودم  نه میتونمدرس بخونم نه برم بیرون نه حتی رفیق ...

چرا عزیزم محدودی؟؟یعنی اصلا اجازه بهت نمیدن؟

دیپلم داری؟؟

هر طور شده درستو بخون وبرو دانشگاه یه دانشگاه دولتی راه دورهم قبول شو خوابگاه بگیر کار کن 

هروقت واقعا ازیکی خوشت اومد ازدواج کن

ازدواج برای فرار ازشرایط آینده ی خوبی ممکنه برات نداشته باشه