2777
2789

تقریبا 28 هفتم

چندین شبه شبا حس میکنم شکمم باد میکنه نفسم بالا نمیاد پاهام از جون میره اصلا خواب نمیرم ب راحتی 

حس میکنم ده قلو حاملم

با اینکه شکمم کوچیکه ورم ندارم 

سنگین شدم ناجور 

حس نفخ خیلییی وحشتناک و شدید بهم دست میده وقتی میخوابم حس میکنم تو ی جا تنگ. گیر افتادم ب هر طرف میخوابم اذیت میشم 

خوب میشم یا تا آخر بارداری همینجورم؟؟ 

داغون شدم اصلا شبا موقه خواب 

حس میکنم معدم داره از حلقم میاد بالا انگاری یکی معدمو گرفتم تو مشتش محکم مچاله میکنه 😭

نفسمم مث حالت عادی نیست خیلی اذیتم

وای عزیزم تازه یه ماهه زایمان کردم با تمام وجود درکت میکنم ماه آخر من اصلا خواب نداشتم تمام این حسارو هم داشتم و هرشب گریه میکردم یعنی منو شوهرم ماه ۹روزگارمون سیاه بود اون بنده خدا هم بالا سرم بیداربود

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثه منی  خسته شدم دیگه انقدرم بدم میاد همه میگن وا از حالا انقدر سنگینی انکار دارم ادا ...

داغون شدم با اينکه حاملگی راحتی داشتم تقریبا 

فکرکنم چشم خوردم😭

دهنم سرویس شد باورت میشه هیچکس نمیفهمه من باردارم هیچ تغییری نکردم. با قبل حاملگی 

شکمم خیلی کوچیکه ولی شب ک میشه انگار ده قلو حاملم بس ک شکمم تو فشار سنگینی میوفته

وای عزیزم تازه یه ماهه زایمان کردم با تمام وجود درکت میکنم ماه آخر من اصلا خواب نداشتم تمام این حسار ...

وای خداکنه خوب شم

وقتی پتو میزارم زیر شکمم یکم بهتر میشم 

شب ک میشه انگار ده قلو حاملم بس ک شکمم تو فشار سنگینی میوفته 

طبیعیه عزیزم بالشت از قبل یکم بلند ترکن،لای پات یه بالش کوچیک بزار یه حس بهتری به آدم میده من اینکارو می کردم،عزیزم تازه۲۸ هفته ای،من ۳۹ هفته و۴ روز زایمان کردم،گفتم طبیعی که نشد سز شدم،ولی خیلی دیگه تحمل کردم شب آخر نمی تونستم بشینم یادراز بکشم به سختی

طبیعیه عزیزم بالشت از قبل یکم بلند ترکن،لای پات یه بالش کوچیک بزار یه حس بهتری به آدم میده من اینکار ...

وای خدایا چقد حس بدیه حس میکنم از پرخوری نفسم بالا نمیاد یعنی جوری سنگین شدم انگار اندازه‌ ده تا آدم غذا خوردم 

دیونه شدم دیگه