وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
به صاحب ویلا گفته بودیم نیاد داخل ولی احمق گوش نکرده بود و برا کنجکاوی اومده بود پشت سرمون و یکی شون ...
من برگشتم که بگم برو بیرون حمله کرد سمتم و دست من و گرفت و سعی کرد تسخیر کنه و چون بزرگ شون بود و نباید تو چشمش نگاه میکردم همزمان که برگشتم باهاش چشم تو چشم شدم
من برگشتم که بگم برو بیرون حمله کرد سمتم و دست من و گرفت و سعی کرد تسخیر کنه و چون بزرگ شون بود و نب ...
اوونیکه بزرگه تسخیر میکنه طرف رو؟؟؟
کسیکه یکبار تسخیر بشه اتفاقات بد ممکنه براش بیفته؟؟
وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اگر به موقع به دادش برسی نه ولی اگر زمان بگذره و روح تسخیر بشه چون همزمان از جسم جدا میشن احتمال ...
خبب اگه سریعا کمکش کنی
ممکنه تو زندگیش مشکلات براش پیش بیاد؟؟
فک کن فقط تونستم موکلام رو صدا کنم نجات پیدا کردم و با دست دیگه ام جلوی چشماش رو بگیرم
خبببببب بعدش
ن کلا این کد پول رو نوشتم این حالت بهم دست داد ولی بقیه روزا عاشق پولم ولی این اتفاقا نی ...
منم پول دوست دارم چون امورات باهاش ميگذره
حتما برات از همه چى مهمتر بوده كه كدش رو نوشتى
حالا اون خواب يا رويا كه ديدى حس خوبى بهت داد يا بد؟
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
ترس تا آخر عمر همراهش میمونه ولی مشکل دیگه معمولا اگر از راه اشتباه خارج کتی صدمه فقط میزنه. چشم و ...
اههومممم