2777
2789
عنوان

حرفای ترسناک بزنیم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 130 پست
با جزییات بگووو لطفا

ببین قدرت تسلط جن خیلی بالاتره و وقتی بتونه روی روح مسلط بشه هردو یکی میشن.اینجاست که یا باید بمیره یا تا آخر عمر زجر برا خودش و خطر برا اطرافیان هست.

منم پول دوست دارم چون امورات باهاش ميگذره حتما برات از همه چى مهمتر بوده كه كدش رو نوشتى حالا اون ...

اون برای تست بود ک ببینم کد پول چیه 

خودم حدس میزنم کد پول باعث شده شیاطین بیان 

الان دیگ پاکش کردم کمرنگ شده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین قدرت تسلط جن خیلی بالاتره و وقتی بتونه روی روح مسلط بشه هردو یکی میشن.اینجاست که یا باید بمیره ...

من همیشه چیز سیاه میبینم 

یکبار ی چیزی بود بلند خیلی بلند پا نداشت فقط دوتا چشم کشیده داشت دیدم و خیلی تو ذهنم مونده 

یکبار دوتا بچه سیاه بود و کوچولو 

و همیشه سیاه قد ۱۷۰ ۱۸۰ میادو میره اینا چیه؟؟؟

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
اون برای تست بود ک ببینم کد پول چیه  خودم حدس میزنم کد پول باعث شده شیاطین بیان  الان دی ...

یعنی اگه بنویسمش عواقب بدی داره؟؟

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
این شبح بوده عزیزم این وقتا باید بگی بسم الله  بعد از خواب پامیشی  منم این خوابارو میبی ...

اره خیلی بد بود 

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود ❤من به زمانبندی خدا شک داشتم اما درست در بهترین لحظه غافلگیرم کرد .خدایا شکرت 🥰😇
اولی جن هست.چون از طایفه و نژاد های مختلفن 

ازز چه طایفه ایی بوده؟؟؟

این کوچیکا انگاری پا داشتن ولی معلوم نبود 

نمیدونم چرا تگ نمیشع

نممیدونم والا درست میزنی؟؟

حدود ۱۱ تا بودن اونجا  بدترین قسمت اش دیدن اسکلت های سگ بود که مونده بود اونجا

ااسکلت سگ 

یعنی اونا جسم نبودن؟؟؟فقط ظاهرشو داشتن؟؟

یعنی اگه بنویسمش عواقب بدی داره؟؟

من ک حس انرژی منفی شدیدی  داشتم 

قلبم تند تند میزد 

شب هم اگ چیزی حس کردی ایه الکرسی بخون یا بسم الله  بگو 

تست کن اتفاق خاصی نمیفته  من ی بار تست کردم عمرا دیگ انجام بدم ترسناک نبود ولی انگار چند نفر خونمون اومده بودن و دورهمی داشتن

اون برای تست بود ک ببینم کد پول چیه  خودم حدس میزنم کد پول باعث شده شیاطین بیان  الان دی ...

شايد اصلا كد پول نبوده

اون چيزا هم كه نوشتم تو يه كتاب خوندم چاپى نيست pdf هست اسم نويسنده رو هم ننوشته

يه چيزايى نوشته آدم نميدونه باور كنه يا نه

اينكه شياطين و جن و خلاصه اين موجودا هركارى ميكنن تا ما رو زير سلطه خودشون درآرن، شايدم اين كدها يكى از روش هاشونه ! 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel