وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
دیشب ی جا خوندم ک اگ کد پول رو روی دستت بنویسی پولی دستت میاد😄 منم گفتم بزار تست کنم & ...
مادى گرايى يكى از صفات بديه كه اگه شخصي خيلى بهش اهميت بده باعث ميشه شياطين به طرفش جذب بشن، صفات بد ديگه هم هست
اينو تو همون كتاب كه كامنت قبليم نوشتم، نوشته
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel
من چند شب پیش خواب دیدم که یه خونه داشتیم قبلا حمومش تو حیاط بود تو اون سن و سال من ازش می ترسیدم بخ ...
این شبح بوده عزیزم
این وقتا باید بگی بسم الله
بعد از خواب پامیشی
منم این خوابارو میبینم خیلی بده
وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
ی شخصی میره پیش فالگیررگف اتاقش پررر شمع نزدیک صدتا شمع بعد گف وقتی نشستم دونفر بودن ...میگف من خیره شده بودم ب این شمعا گف یهو انگار حس خفگی بهم دست داد و ازهوش رفتم گف نمیدونم چقدر،طول کشیده بود ولی یهو ذیدم یکی با سیلی میزنه تو صورتم نگا کردم دیدم عع آسمون پیداس ...هیچی دیگ گفته بودن اگ یکم بیشتر میموندی تو اتاق پرازشمع میمردی ونباید خیره میشدی خیلی واسه ما ترسناک نیس ولی اون فرد خیلی خوف کرده بود
گفت روی دست سمت چپت روی مچ دست سمت داخل دست بنویس ۵۲۰ بعد زیرش بنویس ۷ بعد د ...
روی دست چپ یعنی رو دست بنویسم ۵۲۰ زیرش ۷ زیرش ۸؟؟؟
یا فقط زیر مچ دست راست ۷ و ۸ بنویسم؟؟؟
گفت روی دست سمت چپت روی مچ دست سمت داخل دست بنویس ۵۲۰ بعد زیرش بنویس ۷ بعد د ...
مشتری چی؟؟؟چیکاره هستین اگه فضولی نمیشه؟؟
یه سری یه ویلا قدیمی بود تو حوالی نور که خیلی وقت خالی بود و قرار شد بریم برا پاکسازی
دو نفر بودیم چون زیاد بودن.اول راه که داشتیم میرفتیم یهو از شونه راه یه سگ اومد جلو ماشین و برخورد کوچیک داشت و افتاد کنار جاده .جوری که ماشین جلوش ضربه دید .نگه داشتیم و پیاده شدیم اما پیداش نکردیم سگ رو و بعدش سوار شدیم و فک کردیم فرار کرده .حدود دو کیلومتر جلو تر باز همون سگ رو دیدیم کنار جاده و اینبار تکون نخورد و ما هم چون میدونستیم داستان چیه نگه نداشتیم و رسیدیم ویلا
یه سری یه ویلا قدیمی بود تو حوالی نور که خیلی وقت خالی بود و قرار شد بریم برا پاکسازی دو نفر بودیم ...
خب 🤕🤕🤕
شما خودت جن گیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موکل داری؟؟؟
به صاحب ویلا گفته بودیم نیاد داخل ولی احمق گوش نکرده بود و برا کنجکاوی اومده بود پشت سرمون و یکی شون ...
مننم دیدم کسیو ک تسخیر شده
سفیدی چشماش فقط معلوم بود
و نشسته بود