2777
2789

چون همه چی بار اول نابه 

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی ها هنوز درگیر عشق های اولشون هستن و هیچکس نتونسته مثل اون باشه براشون حتی با گذشت زمان خیلی زیاد 

کم پیش میاد کسی اونطوری عاشق بوده باشه . 

آدمیزاد ِ دیگه وابسته میشه و عادت میکنه و دل بسته 

حالا چ اول چ بعدیا 

شاید زنها احساساتی ترنو خیال پرداز تحت تاثیر این حرفا قرار بگیرن اما اکثر اقایون اصلا اینشکلی فکر نمیکنن 

منک اصت این حرفو قبوب ندادم عشق اول یعنی چی اصن منطقی نیس

من از اول عمرم عاشق پسرداییم بودم 

ولی اون بی اعتنا ب من 

من رفتم رل زدم سه سال با یکی بودم 

شبی ک اومد خاستگاریم این آقا و نشونم کردن پسرداییم پیام داد جواب رد بده من عاشقتم با اینکه قند تو دلم آب شد ولی چون ب این پسر قول داده بودم بلاکش کردم زندگیم با نامزدم خیلی قشنگه ولی حسرت ی بغل و گرفتن دستاش همیشه رو دلم میمونه🥺💜

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

شاید زنها احساساتی ترنو خیال پرداز تحت تاثیر این حرفا قرار بگیرن اما اکثر اقایون اصلا اینشکلی فکر نم ...

سارا ۵ ساله از تهران 

حس میکنم توام مثله من جوری دراز کشیدی ک تسلط نداری برای تایپ کردن برا همون اشتباه تایپی داری خخخ

گیرِ اسمم ندین حال و حوصله ندارم من شبخوش ..