2821
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ۲۳ 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 40 پست
خیلی سخته برات  خصوصا امروز روز زن بود و همسرت در کنارت نبود اما بخاطر بچت هم شده باید قوی با ...

میدونی امروز خیلی خودمو سرگرم کردم و اصلا بخودم و اینکه تنهام فکر نکردم.. ولی ساعتِ نحسِ جدایی یادم افتاد.. ۲۳ اردبیهشت جداشدیم اون رف زیر خاک.. اونروزم جمعه بود.

ولی خب خدا اینطوری دلش خواسته 

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
هم سن هستیم هر دو ۲۷.. 

اخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده😥

میدونم خییلیی سخته حتی نمیدونم در برابرغم به این بزرگی چی بگم چون واقعا نمیشه سختههه😭

اما بخاطر بچت سرپا باش شاد باش تو از عشقت حداقل یه یادگاری داری🥰

😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد فراق سنگینه میدونم  بر خودش توکل کن. و راضی به رضای خدا باش. خدا به خودت وبچه ی عزیزت سلا ...

ممنونم عزیزم زنده باشی... گاهی میگم کاش جداییمون از طریق مرگ نمیشد. . پسرمو میدید.. لحظه لحظه ی بزرگ شدنشو میدی 😔

اخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده😥 میدونم خییلیی سخته حتی نمیدونم در برابرغم به این بزرگی چی بگم چون ...

فقط زنده ام ب عشق بچه ام.. گاهی اسمشو یادگار صدا میزنم 🥺 میگم آقای یادگار.. ۲ نیم سالشه ولی نمیدونه موضدع از چه قراره ک اونطوری صداش میزنم

خدا صبرت بده چه میشه کرد این دنیای لعنتی همینه دیگه منم دخترمو دوماهه از دست دادم هنوز باورم نمیشه ش ...

برات صلوات فرستادم عزیزم.. خدا ب دلت آرامش بده.. ان شاالله ب حق این شب عزیز دلت آروم بشه و سال بعد اینموقع خدا برات یه نی نی صحیح و سالم هدیه بده ❤️❤️

فقط زنده ام ب عشق بچه ام.. گاهی اسمشو یادگار صدا میزنم 🥺 میگم آقای یادگار.. ۲ نیم سالشه ولی نمیدونه ...

الهی بمیرم برات عزیزم 😭

چند ساله ازدواج کرده بودی؟

الان تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟

😉

الهی بمیرم برات عزیزم 😭 چند ساله ازدواج کرده بودی؟ الان تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟

خدانکنه دوست عزیزم 🌹 عمرت بلند و تنت سلامت.

پیش خانوادم هستم.. ۶ سال ازدواج کردم

خدانکنه دوست عزیزم 🌹 عمرت بلند و تنت سلامت. پیش خانوادم هستم.. ۶ سال ازدواج کردم

فداتشم گلم امیدوارم کنار خانوادت و پسر گلت تن سالم واشته باشی و سایت بالاسرش باش😍🥰

😉

سلامت باشی گلم.. ان شاالله خیری از این دعای قشنگ ببینی و زندگیت پر از الطاف الهی 🌹❤️

ممنون عزیزم همچنین 🙏🏻❤️

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖