2777
2789
عنوان

🖤🖤🖤🖤🖤🖤 ۲۳ 🖤🖤🖤🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 40 پست
خیلی سخته برات  خصوصا امروز روز زن بود و همسرت در کنارت نبود اما بخاطر بچت هم شده باید قوی با ...

میدونی امروز خیلی خودمو سرگرم کردم و اصلا بخودم و اینکه تنهام فکر نکردم.. ولی ساعتِ نحسِ جدایی یادم افتاد.. ۲۳ اردبیهشت جداشدیم اون رف زیر خاک.. اونروزم جمعه بود.

ولی خب خدا اینطوری دلش خواسته 

🖤 درد و نفرین بر سفر باد .. سفرِ همیشه رفتن 🖤
هم سن هستیم هر دو ۲۷.. 

اخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده😥

میدونم خییلیی سخته حتی نمیدونم در برابرغم به این بزرگی چی بگم چون واقعا نمیشه سختههه😭

اما بخاطر بچت سرپا باش شاد باش تو از عشقت حداقل یه یادگاری داری🥰

😉

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درد فراق سنگینه میدونم  بر خودش توکل کن. و راضی به رضای خدا باش. خدا به خودت وبچه ی عزیزت سلا ...

ممنونم عزیزم زنده باشی... گاهی میگم کاش جداییمون از طریق مرگ نمیشد. . پسرمو میدید.. لحظه لحظه ی بزرگ شدنشو میدی 😔

اخی عزیزم خدا به دلت ارامش بده😥 میدونم خییلیی سخته حتی نمیدونم در برابرغم به این بزرگی چی بگم چون ...

فقط زنده ام ب عشق بچه ام.. گاهی اسمشو یادگار صدا میزنم 🥺 میگم آقای یادگار.. ۲ نیم سالشه ولی نمیدونه موضدع از چه قراره ک اونطوری صداش میزنم

خدا صبرت بده چه میشه کرد این دنیای لعنتی همینه دیگه منم دخترمو دوماهه از دست دادم هنوز باورم نمیشه ش ...

برات صلوات فرستادم عزیزم.. خدا ب دلت آرامش بده.. ان شاالله ب حق این شب عزیز دلت آروم بشه و سال بعد اینموقع خدا برات یه نی نی صحیح و سالم هدیه بده ❤️❤️

فقط زنده ام ب عشق بچه ام.. گاهی اسمشو یادگار صدا میزنم 🥺 میگم آقای یادگار.. ۲ نیم سالشه ولی نمیدونه ...

الهی بمیرم برات عزیزم 😭

چند ساله ازدواج کرده بودی؟

الان تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟

😉

الهی بمیرم برات عزیزم 😭 چند ساله ازدواج کرده بودی؟ الان تنها زندگی میکنی یا با خانواده؟

خدانکنه دوست عزیزم 🌹 عمرت بلند و تنت سلامت.

پیش خانوادم هستم.. ۶ سال ازدواج کردم

خدانکنه دوست عزیزم 🌹 عمرت بلند و تنت سلامت. پیش خانوادم هستم.. ۶ سال ازدواج کردم

فداتشم گلم امیدوارم کنار خانوادت و پسر گلت تن سالم واشته باشی و سایت بالاسرش باش😍🥰

😉

سلامت باشی گلم.. ان شاالله خیری از این دعای قشنگ ببینی و زندگیت پر از الطاف الهی 🌹❤️

ممنون عزیزم همچنین 🙏🏻❤️

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖