بچه ها تو رو خدا ی کار ک میخواین انجامبدین همون کاری ک دوست دارین انجام بدین من خواستم دندونامو لمینت کنم از همه پرسجو کردم و اخرم اون چیزی ک خواستم نشد با اینکه اینقدر هزینه کردم و الان خیلی ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کامپوزیت بهتره یا لمینت میشه بگی عزیزم و چقد هزینه کردی؟ کدوم ارزون تره
کامپوزیت هم ارزونتره هم دندونت تراش نمیخوره هم اینکه میتونی اگه رنگش دوس نداشتی عوضش کنی من ک وشیمونم کامپوزیت نکردم البته لکینت ب شدت ظریف و طبیعیه ولی خب همین ک من الان دوس داشتم روشنتر باشه و نمیتونم کاری کنم بده ی کم
خوب عزیزم معلوم نباشه مگه چی میشه ؟ مهم اینه دندنات مرتب و تمیزه .. حالا که دوست نداری چند سال دیگه عوض کن عزیزم .....من کامپوزیت کردم ولی اللان دلم می خواد لمینت دندان انجام بدم پیش دکتر خودم دکتر طاهره نوروززاده
من خودم پیش دکتر طاهره نوروززاده لمینت دندان رو انجام دادم و خیلی راضی بودم دندونام خیلی خوب شده و هم کلینیکشون خیلی تمیز و مجهزه سمت سعادت آباده کلینیک
لمینت دندان دکتر طاهره نوروززاده حرف نداره. من سه سال پیش رفتم لمینت کردم فکر کنم مطبش تو سعادت آباده کارش عالیه. نمونه کاراش رو تو سایت و اینستاش ببینی کیف میکنی.
دوستم پیش دکتر لیلا صدقی لمینت و انجام داد و خیلی راضی بود از کار دکتر قبلش خیلی استرس داشت که خوب بشه و راضی باشه اما بیعد از انجامش خیلی از کار دکتر تعریف میکرد