2777
2789
عنوان

لمینت

113 بازدید | 11 پست

سلام‌ شبتون بخیر

بچه ها تو رو خدا ی کار ک میخواین انجام‌بدین همون کاری ک دوست دارین انجام بدین من خواستم دندونامو لمینت کنم از همه پرسجو کردم و اخرم اون چیزی ک خواستم نشد با اینکه اینقدر هزینه کردم و الان خیلی ناراحتم

عالی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کامپوزیت بهتره یا لمینت میشه بگی عزیزم و چقد هزینه کردی؟  کدوم ارزون تره

کامپوزیت هم ارزونتره هم دندونت تراش نمیخوره هم اینکه میتونی اگه رنگش دوس نداشتی عوضش کنی من ک وشیمونم کامپوزیت نکردم البته لکینت ب شدت ظریف و طبیعیه ولی خب همین ک من الان دوس داشتم روشنتر باشه و نمیتونم کاری کنم بده ی کم

عالی

خوب عزیزم معلوم نباشه مگه چی میشه ؟ مهم اینه دندنات مرتب و تمیزه .. حالا که دوست نداری چند سال دیگه عوض کن عزیزم .....من کامپوزیت کردم ولی اللان دلم می خواد لمینت دندان انجام بدم پیش دکتر خودم دکتر طاهره نوروززاده 

خوب عزیزم معلوم نباشه مگه چی میشه ؟ مهم اینه دندنات مرتب و تمیزه .. حالا که دوست نداری چند سال دیگه ...

منم تعریف طاهره نوروز زاده رو برای لمینیت دندان خیلی شنیدم، یه سرچ زدم دیدم مطبش سمت سعادت آباده، دسترسیش خوبه

خوب عزیزم معلوم نباشه مگه چی میشه ؟ مهم اینه دندنات مرتب و تمیزه .. حالا که دوست نداری چند سال دیگه ...

اع شما هم پیش دکتر طاهر زاده انجام دادی؟ منم میخام برم برای لمینت دارم تحقیق میکنم اتفاقا اسم ایشونو زیاد شنیدم. شما راضی بودی؟