hedieelvin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 406 عنوان خجالتی 95 بازدید | 9 پست دوستان به نظرتون چطوری میشه از خجالتی بودن و... خلاص شد😑 یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤 1401/10/23 | 22:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hedieelvin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 406 نمیشه نه نشد که نداره ولی راهش چیه! یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
mo_hadse عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2511 باید فقط رو داشته باشی نترسی و اعتماد بنفس و عزت نفس داشته باشی کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه آرزوی بزرگی تو دلته حتما خدا لیاقت رسیدنش بهت داده که الان رویاته☆🌿💓
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4478 برو ورزش صبحگاهی تو پارک کوهپیمایی اکیپ صحرا نوردی و ... تو جمع باش خود به خود حل میشه نه صددرصد ولی به حد نرمال حل میشهل
ندای_شب عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 722 نه نشد که نداره ولی راهش چیه! واقعا نمیشه من خودم هسم هر وق خاسم بزارمش کنار بدتر شد
hedieelvin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 406 واقعا نمیشه من خودم هسم هر وق خاسم بزارمش کنار بدتر شد من موقع کنفرانس یا چیزای دیگه اولش خجالتیم ولی بعدش روم باز میشه میخوام یه کاری کنم اونم حل شه برای رشتم باید کنار بزارم😑🚶 یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
hedieelvin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 406 برو ورزش صبحگاهی تو پارک کوهپیمایی اکیپ صحرا نوردی و ... تو جمع باش خود به خود حل میشه نه صددرصد ولی ... خوبه پس ممنون بابت نظرت عزیزم😍🙂 یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
hedieelvin مدیر استارتر عضویت: 1400/12/05 تعداد پست: 406 باید فقط رو داشته باشی نترسی و اعتماد بنفس و عزت نفس داشته باشی میشه گفت اعتماد به نفس دارم ولی بقیه شو نه سعی میکنم بیشتر تو جمع های خانوادگی حرف بزنم روم باز شه🚶☹️ یادت باشه انسان ها به اندازه ای که مهربان هستند احمق نیستند🖤
mo_hadse عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2511 میشه گفت اعتماد به نفس دارم ولی بقیه شو نه سعی میکنم بیشتر تو جمع های خانوادگی حرف بزنم روم باز شه🚶 ... خوبه موفق باشی حتی با فامیلا و افراد نزدیک هم بحرفی کمک میکنه کاربری دست سه نفره😎من.الهام.سمانه ... اگه آرزوی بزرگی تو دلته حتما خدا لیاقت رسیدنش بهت داده که الان رویاته☆🌿💓