بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نگیر . چون تو امسال بخری ک اون شرمنده بشه سال بعد جبران کنه اصلا ب روی مبارکش نمیاره. دیدم ک میگم
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
شوهرمن همیشهههههه روز زن وتولدم وسالگرد ازدواج هیچی نمیخره وتبریکم نمیگه امامن همیشه هدیه وکیک میخرم
چرا میخرید؟؟؟؟؟
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
چون دوسش دارم.چون شوهرم خوبی های زیادی داره هیچوقت بخاطراین مسائل ناراحت نمیشم
من شده مناسبتی پیش بیاد ک همسرم ی کادو نخریده باشه ولی انقد ب خوب بودنش اعتقاد دارم ک حد نداره ولی ی تبریک پشت تلفن یا حضوری دنیا دنیا برام ارزش داره. چرا اونو باید از آدم دریغ کنن؛ تبریک خشک و خالی هم پولی ک شاید تو جیبش نباشه؟؟؟؟!!!!