2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمن همیشهههههه روز زن وتولدم وسالگرد ازدواج هیچی نمیخره وتبریکم نمیگه امامن همیشه هدیه وکیک میخرم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه نگیر . چون تو امسال بخری ک اون شرمنده بشه سال بعد جبران کنه اصلا ب روی مبارکش نمیاره. دیدم ک میگم

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

شوهرمن همیشهههههه روز زن وتولدم وسالگرد ازدواج هیچی نمیخره وتبریکم نمیگه امامن همیشه هدیه وکیک میخرم

چرا میخرید؟؟؟؟؟

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

نه ..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        
چون دوسش دارم.چون شوهرم خوبی های زیادی داره هیچوقت بخاطراین مسائل ناراحت نمیشم 

من شده مناسبتی پیش بیاد ک همسرم ی کادو نخریده باشه ولی انقد ب خوب بودنش اعتقاد دارم ک حد نداره ولی ی تبریک پشت تلفن‌ یا حضوری دنیا دنیا برام ارزش داره. چرا اونو باید از آدم دریغ کنن؛ تبریک خشک و خالی هم پولی ک شاید تو جیبش نباشه؟؟؟؟!!!!