2777
2789
عنوان

سوال راجع کیک

294 بازدید | 11 پست

سلام .بچه ها من یه سوال دارم راجع کیک.البته کارم کیک درست کردنه.و ب یه مشکلی واسه اولین بار خوردم.من همیشه یه دستور کیک دارم ک وقتی مواد کم دارم درستش میکنم.۲ تخم مرغ.۸ قاشق ارد و ۶ ق شکر یک سوم شیر و یک چهارم پ ام روغن.حقیقتا امروز ک درستش کردم هر چقدر تخم مرغ با شکر زدم روشن شد ولی سفید د کش دار نشد و حجم مایه کیکمم زیاد نشد یعنی حجم نگرفت.موادمم ۱ ساعت زودتر بیرون گذاشتم.

حالا سوالم اینه ایا بازم تخم مرغ سرد بوده

ایا تخم مرعها ریز بودن؟

و اینکه اگه ب جای ۲ تا .۳ تا بزنم شل میشه مایه کیک؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی گفته باید تخم مرغات گرم باشن؟ اتفاقا باید مستقیم از تو یخچال دراری درست کنی 

درضمن شما ک کارت کیک چرا ترازو نمیخری اونطور با گرم پیش بری دقیق تر 

و ی چیز دیگ اینا بله تخم مرغ زیاد کیک و خراب میکنه 

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

زرده ی تخم مرغ حتی اگ خیس باشه آب توش باشه یااا هرچی کرم رنگ و پاپیونی میشه 

و هییچ ربطی نداده ولی سفید تخم مرغ باید پره هات تمیز و خشک باشن چند دقیقه زدی؟

کی گفته باید تخم مرغات گرم باشن؟ اتفاقا باید مستقیم از تو یخچال دراری درست کنی  درضمن شما ک کا ...

برای جدا کردن سفیده و زرده باید سرد باشه

ولی برای همزدن و کشدار شدن باید هم دمای محیط باشه

تعداد تخم مرغ هم کاری با خرابی کیک نداره. هر تعداد تخم مرغ تو دستوره باید استفاده بشه

کیک غیراسفنجی با ۵تخم مرغم داریم

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

شاید تخم مرغ ها کوچیک بوده

شایدم آب بوده تو ظرفت... یعنی وسایلت خیس بوده

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
برای جدا کردن سفیده و زرده باید سرد باشه ولی برای همزدن و کشدار شدن باید هم دمای محیط باشه تعدا ...

بله درست میگین خب تا جدا کنی و زرد رو بزنی و بقیه ی مواد و اماده کنی هم دما میشه ولی ن دیگ یککک ساااعت بیرون نگه داری 

در ضمن هر تخم مرغ ب ی اندازه ارد و شکر نیاز داره در نتیجه این خانوم پرسیدند ک میشه با همون ارد و شکر ی تخم مرغ اضافه بزنم؟ در اون صورت نمیشه مگ اینکه همه ی مواد رو افزایش بده

برای جدا کردن سفیده و زرده باید سرد باشه ولی برای همزدن و کشدار شدن باید هم دمای محیط باشه تعدا ...

جدا نمیکنم این دستورو.و همیشم درست میکنم.و اولین باره اینجوری شد.

کی گفته باید تخم مرغات گرم باشن؟ اتفاقا باید مستقیم از تو یخچال دراری درست کنی  درضمن شما ک کا ...

اولا نگفتم گرم گفتم هم دما.دوما کیک عصرونه و ساده باید هم دما باشه اون کیک اسفنجیه ک باید سرد باشه ک زرده و سفیده جدا بشه ک اونم سفیده رو میزاری یخچال ک سرد بمونه تا بقیه موادت من جمله زرده ب دما برسه.دوما این دستور من ترازو نمیخواد.سوما بحث ترازو نیس بحث حجم نگزفتن موادم بود

اولا نگفتم گرم گفتم هم دما.دوما کیک عصرونه و ساده باید هم دما باشه اون کیک اسفنجیه ک باید سرد باشه ک ...

بله درست میگین فکر کردم کیک اسفنجی منظورتونه 

❤️🥰💐ببخشید 

جدا نمیکنم این دستورو.و همیشم درست میکنم.و اولین باره اینجوری شد.

میدونم

من در جواب اون دستمون گفتم

برای کیکهای معمولی باید هم دما باشه