2777
2789

بچه ها هر کی پیکاپ لاین باحالی بلده بگه : پیکاپ لاین یعنی جملاتی که برای مخ زدن به کار میره ، مثلا خانوم شما نقشه داری ؟ چون که توی مپ چشمات گم شدم 😂😂

صب کن فک کنم

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

خانوم مامانت زنبور بوده؟! آخه شما خیلی عسلی 

جرررررر🤣🤣🤣🤣🤣

چقد بی مزه 🤣🤣🤣

❤️💪کورد 💪❤️   فەلەک چەرخەکەت ناسازە لە نو🥺روژگار بومان وا بوە شین و رو💔فەلەک هەورەکان ئەگرین بە ماتم 🥺 شه یدای که سێک نیم که شه یدام نه بێ.🤙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نهایتا بتونم بگم دوماد ننم میشی🙂😂

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻

من پاچه پسرا رو میگیرم بهم یه عزیزم بگن نمی تونم کمکت کنم😂

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
دستت سنگین به نظر میرسه. میتونم برات بگیرمش؟

اووووووو🙃☺️☺️

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

این ت‍‌و ه‍‌م‍‌ون اه‍‌ن‍‌گ‍‌ی ه‍‌س‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه‍ دل‍‌م‍ ن‍‌م‍‌ی‍‌اد ب‍‌را ه‍‌ی‍‌چ س‍‌گ‍‌ی ب‍‌ف‍‌رس‍‌م‍‌ش .🖤

اینو برا من فرستادن ولی مخ نداشتم که بزنه😂

یکدانه کنکوری هستم✋️