2777
2789
عنوان

نکته ای راجع به مناسبتها 🤍🌱🦋

4207 بازدید | 83 پست

دوستان عزیز این جشن ها مناسبتها همه برای خوش بودن شاد بودن هست 

نه جنگ و دعوا.... 

اولا اخلاق هر کدوم از آقایون فرق داره یکی خیلی اهمیت میده به مناسبتها یکی ممکنه یادش نباشه این به معنای این نیست که همسرتون شمارو دوست نداره.... 

فقط جنس ابراز علاقش متفاوته 

برخی آقایون اهل ابراز علاقه کلامی هستن 

بعضی تو عمل خاصی نشون میدن با یک نوازش با یک بوسه ابراز علاقه میکنن 🫢😘

پس این نکته یادتون باشه همسر شما یک انسان منحصر به فرد هست اخلاق هر آدم مثل اثر انگشت کاملا متفاوته از همه آقایون توقع یک واکنش مشابه نداشته باشید ❌

نکته دوم: 

زندگی هر فرد از لحاظ مالی و اقتصادی متفاوته هر مردی با توجه به بودجه خودش یا بر اساس شناختی که از شما داره و علاقه شمارو میدونه برای شما هدیه ای میخره

خواهشا مقایسه رو کنار بذارید 

زندگی میدون مسابقه نیست 

فرضا من طلای 80 گرمی گرفتم جاریم زندگیش و خراب کنه که 180 گرم بگیره 

چه معنی میده اصلا 😐

هیچوقت درک نکردم این موضوع رو 

زندگی رو به خودتون همسرتون زهر نکنید 

من از خیلیاتون کوچیکترم 

نامزدم هستم ولی این درک من هست ازین جشن ها... 

پنج دقیقه اومدم سایت دیدم همه نالان و گریان💔🥺

به جای حال خوب، انرژی منفی ب زندگیتون تزریق نکنید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

پ ن:  دوستان عزیزم 

من درگیر امتحان هستم اومدم دیدم کلی اعلان دارم و پیام خصوصی 

تک تک جواب همه شمارو میدم در اسرع وقت

خدای نکرده ناراحت نشید 🤍🫂

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا.👌🏻👌🏻

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خیلی هم فرق دارن . وقای مناسبت از جشن‌های ایرانیه مذهبی ها و بسیجی ها همه جا می‌نويسن این شبها هم مثل شبهای دیگه شلوغش نکنید شاید کسی نداشته باشه بخره،  ببین این چند روز کسی از این نوشته ها و نصیحت ها میشنوه؟؟😐چون مناسبت مذهبیه . الان دیگه کسی دلش کادو ، کیک و تفریح و شام بیرون نمیخواد ، فقط شب یلدا پفیلا سختش کرده

منی ک اصلا اعتقادی ندارم ب این مناسبت ها  راحت واسوده 

واقعا درک نمیکنم چشم وهم چشمی ها رو یا همش تو مادیات بودن رو

حال خوبتون رو وابسته ب کسی نکنید توروخدا 

اگه شما هر هفته هر ماه واسه خودتون کادو بخرید کم کم این وابستگی ب همسر کم میشه و خرید خرید نخرید فدای سرش البته همه اینا وقتیه ک مرد خوبی کنارتون باشه اگه نباشه که بحثش جداس وبعضیا حق دارن واقعا گله  وشکایت کنن

میتونم قانع نشم؟

برا مادرشون یادشون نمیره به من یه تبریکم نگفته تو این ۱۰ سال اوایل مهم نبود میگفتم نداره اولشه حالا هرسال که وظیفش نیست عیب نداره ولی الان که حتی تولد هم همین بساطه ولی برا خانوادش اینطور نیست دلم میشکنه محبت کلامی هم نداره منم فسم بدتر عصبی رفتار میکنه بدهکارم میشم مگه من چندسالمه همسنای ما دوستامون همش تولد و مهمونی میگیرن من همش باید کادو بدم گفتم دیگه نمیرم وقتی من هیچ جشنی ندارم هیچکس تولدمو یادش نیست واقعا این همه دیده نشدن از طرف اطرافیان ادمو ازرده میکنه من کلی هواشونو دارم

لطفا درخواست دوستی ندید
کادو چی گرفتی

من نامزدم ب تازگی سفر بود 

برام محصولات پوستی خریده بود(خوب میشناسه منو) 

ی شب ی فیلمی میدیدیم من گفتم چقد ازین گوی ها دوست دارم اینم تو همون سفر خریده بود 

گل و کیکم بود 

ی مبلغی رو هم بابت شهریه دانشگاهم لطف کردن واریز کردن 

سلام معصومه جون روزت مبارک    

ممنون عزیزم 

میتونم قانع نشم؟ برا مادرشون یادشون نمیره به من یه تبریکم نگفته تو این ۱۰ سال اوایل مهم نبود میگفتم ...

عزیزم حق میدم ناراحت باشی

اصولا ما خانمها نیاز خیلی بیشتری ب محبت داریم 

ب نظرم توقعاتتون و به همسرتون بگید باهم حرف بزنید 

نهایت رها کنید خودتون رو از افکار آزرده کننده

ب خودتون بقبولونید که مدل همسرتون اینه.... 

ب نظرم اینجوری راحت تر با مسایل کنار میایم