2777
2789
عنوان

چرا اینطوری ام ؟طبیعی هستم ؟

120 بازدید | 8 پست

طبیعیه که من فعلا علاقه آیی به ازدواج ندارم و میگم آمادگی شو ندارم و زوده 😐😐😐.اینجا یه دختر تاپیک زده بود که ۱۷سالمه ناراحتم چرا خواستگار نیست .

بعد من اون وقت ۲۵سالمه و علاقه آیی به ازدواج ندارم فعلا .اسم خاستگار که میاد کل بدنم شروع می‌کنه به لرزیدن 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

نیت دارم روز ولادت حضرت زهرا سلام الله ،ختم تسبیحات حضرت زهرا رو به نیت تمام مستأجرین که ان شاالله خدا خونه دارشون کنه وبه نیت دوست خودم که بنده خدا صاحب خونه جوابش کرده بتونه جای مناسبی رو اجاره کنه بگذارم اگه کسی سختش نبود ودلش خواست من رو دراین ختم یاری کنه ۱۴۰۰۰دور بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

محیطی که توش زندگی میکنی هم خیلی تاثیر گذاره... شهر ما زود ازدواج میکنن دختراشون بعد 17 ساله ها هم فک میکنن دیگه پیر شدن و سن ازدواجشون گذشته ولی تو کلان شهرا چون 25 یا 22 ازدواج میکنن فک میکنن هنو کلی وقت دارن 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

عزیز گفته خاستگار ندارم ن اینک چرا شوهر ندارم

حتما مشکلاتی داره ک ذهنش مشغول خاستگاره 

حتی اگ شماهم با25سال سن خاستگار نداشتی حرف اون دخترو میزدی

تا جایی ک بتونم امضاهاتون میخونم و برا حاجتاتون دعا میکنم🥰دهان خود را خوشبو کنید با ذکر صلوات🦋    -مگ بزرگتر از خودشم داریم؟!+نه   -پس بسپار بهش☺️ خُدایاسَبزکُن‌جَوانه‌های‌آرزوهایِمان‌را🌱💜 الهی آمین🤲🌸الـتـمـاس دعــ🙏ــا
اره واقعا وضع جامعه مون خیلی بده 

تا پارسال منم به رغم گفتنای زبانی و فکری که ازدواج نمیکنم ته دلم میخواست ازدواج کنم....خدا رو شکر سنم بالاتر اومد و اومدم اینجا و دیدم چه پوچ فکر میکردم همون سر جای خودم باشم بهتره... الان دیگه فقط به استقلال مالیم فکر میکنم 

همینه؟ اعتبار من همینقدره؟ شماها آخه؟