سلام بچه ها من یه سالیه ک دچار یه مشکلی شدم همه چی از خواب شروع شد و اون موقع اوج امتحاناو بی خوابیم بود وقتی خوابیدم دوبار خواب بد دیدم و پریدم بعد دوباره ک خوابیدم توی خواب صدای زنگ پیچید سرم گوشام داغ شد برام خیلی عجیب بود تااینکه چندین بار این اتفاق افتاد بعد چند بار یه بار ک خوابیدم علاوه بر صدای زنگ و داغی گوش بدنم میگرفت و کلا بدنم قفل میشد توخواب وجالب اینکه من هوشیار بودم درحالی ک خوابم دیگه خیلی ترسیده بودم فکر میکردم یه چیزی اذیتم میکنه تو خواب خیلی درد داشتم ولی نمیتونستم حرف بزنم گونه هام میوفتاد عین فردی ک کل بدنش فلج میشه فقط پلکم کار میکرد تااینکه با تلفن صحبت میکردم خانمه جیغ جیغو بود قطع کردم صدای باد پیچید تو گوشم بعدپاهام سست شد افتادم فهمیدم ک از گوشمه و هندزفری خیلی میزاشتم فهمیدم از اونم هست تپش قلب داشتم خواب رفتن ران پا و پشتم و داشتم دیگه شروع کردم ب رعایت کردن و نه هندزفری گذاشتم و اینا الان سه ماه ک اون حالتی ک تو خواب بودو ندارم اما بدنم خستس گوشم یه وقتایی زنگ میزنه نبض میزنه ب صدا حساسم و نه دکتر رفتم نه ب کسی گفتم ولی میخوام خودم تنهایی دست ب کار شم برم دکتر فقط یکم پول کم دارم ک باید جور کنم ماه پیش رفتم آزمایش خون ک دادم دکتر ازمایشگاه اونجا بود بهش گفتم گفت زود باید ام آر ای شه خطرناکه و این حرفا الانم سه هفتس بدن درد دارم بعد گوشم و ناحیه گردنم درد میگیره میخواستم ببینم کسی از شماها این حالتو داشته از چیه