2777
2789
عنوان

مشکل گوش😫

215 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من یه سالیه ک دچار یه مشکلی شدم همه چی از خواب شروع شد و اون موقع اوج امتحاناو بی خوابیم بود وقتی خوابیدم دوبار خواب بد دیدم و پریدم بعد دوباره ک خوابیدم توی خواب صدای زنگ پیچید سرم گوشام داغ شد برام خیلی عجیب بود تااینکه چندین بار این اتفاق افتاد بعد چند بار یه بار ک خوابیدم علاوه بر صدای زنگ و داغی گوش بدنم میگرفت و کلا بدنم قفل میشد توخواب وجالب اینکه من هوشیار بودم درحالی ک خوابم دیگه خیلی ترسیده بودم فکر میکردم یه چیزی اذیتم میکنه تو خواب خیلی درد داشتم ولی نمیتونستم حرف بزنم گونه هام میوفتاد عین فردی ک کل بدنش فلج میشه فقط پلکم کار می‌کرد تااینکه با تلفن صحبت می‌کردم خانمه جیغ جیغو بود قطع کردم صدای باد پیچید تو گوشم بعدپاهام سست شد افتادم فهمیدم ک از گوشمه و هندزفری خیلی میزاشتم فهمیدم از اونم هست تپش قلب داشتم خواب رفتن ران پا و پشتم و داشتم دیگه شروع کردم ب رعایت کردن و نه هندزفری گذاشتم و اینا الان سه ماه ک اون حالتی ک تو خواب بودو ندارم اما بدنم خستس گوشم یه وقتایی زنگ میزنه نبض میزنه ب صدا حساسم و نه دکتر رفتم نه ب کسی گفتم ولی میخوام خودم تنهایی دست ب کار شم برم دکتر فقط یکم پول کم دارم ک باید جور کنم ماه پیش رفتم آزمایش خون ک دادم دکتر ازمایشگاه اونجا بود بهش گفتم گفت زود باید ام آر ای شه خطرناکه و این حرفا الانم سه هفتس بدن درد دارم بعد گوشم و ناحیه گردنم درد میگیره میخواستم ببینم کسی از شماها این حالتو داشته از چیه

احتمالا گوشت جرم گرفته من رفتم شستشو دادم ، منتها میتونی خودت قطره گلیسیرین فنکه بگیری روزی سه بار اینا بریزی که جرم گوشت خیس بخوره بعد خودت تمیزش کنی با همون ناخن هم در میام هههه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا گوشت جرم گرفته من رفتم شستشو دادم ، منتها میتونی خودت قطره گلیسیرین فنکه بگیری روزی سه بار ا ...

این همه علائم سخت بخاطر یه جرم گرفتگیه پدرم دراومده

بعد نبض گوش دارم میگن خوب نیست

میخوام برم اما راستش ب کسی نگفتم این موضوعو  فعلا شرایطشو ندارم اگه بشه باید تابستون برم

گلم بیمارستان دولتی برو.اگر دفترچه تامین اجتماعی داری.نوبت بگیر .رایگانه

یه روز خوب میاد