2777
2789

دوستان من از وقتی که رابطه جنسی با همسرم داشتم به عفونت ادراری مبتلا شدم یبار رفتم دکتر یه قرص زرد رنگی داد اونو میخوردم (حالت تهوع و شکم درد میاورد) خوب شدم و گفتم دیگه چرا ادامه بدم دارو هارو گذاشتم کنار‌

دوباره عفونتم برگشت رفتم دکتر این دفعه چندتا قرص داد اونارو خوردم واقعا خوب شده بودم 

تا اینکه از شنبه دوباره عفونت گرفتم 

من بعد رابطه زود میرم دسشویی آب کم میخورم ولی در عوض چایی لیوان لیوان میخورم رابطه جنسی خشن هم ندارم 

بعد دسشویی زود باید خشکش کنم وگرنه دردم بیشترمیشه

میام حوله گرم میزارم رو واژنم که درد نکنه واقعا دیگه نمیکشم😭😭راه کاری دارین؟؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیر زیاد استفاده کن 

بانخ ببند بزار واژن البته میسوزه 

واسه من که خوب بود

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اگر عفونتت ادراریه آب زیاد بخور 

یعنی خودتو شرطی کن هر نیم ساعت یا یک ساعت یه لیوان آب بخوری

مرتب که بری دستشویی خیلی به روند بهبودیت کمک میکنه

امتحانش کن

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
نمیدونم بهش میگم تو بهداشتتو رعایت میکنی؟میگه آره  بنده خدا دوبار در روز میره حموم قبل رابطمون ...

سوزش ادرار یا بزرگیِ پروستات نداره شوهرتون؟

ایشون یه مشکلی داره که به شما هم انتقال داده

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

قبل از رابطه هم خودت هم شوهرت خودتون با صابون یا بتادین بشور من هم اینطور بودم و در دوره‌ای لکه بینی داری یا یکی  دوروز بعد از پریود عمل انجام نده

از پونه و آویشن دم کرده استفاده کن 

سیر زیاد استفاده کن  بانخ ببند بزار واژن البته میسوزه  واسه من که خوب بود

بعد اینکه ترشحاتم خیلی زیاده با اینم اذییت میشم

دیروز تو رابطه یه دفعه دیدم زیرم کاملا خیسه دیدم کلی ترشح