2777
2789
عنوان

کسی از گوشی نوت هشت سردرمیاره؟

174 بازدید | 20 پست

سلام من تازه یه سیم کارت خریدم وواسش اینترنت گرفتم روشن میکنم میخوام فیل تر شکن روبازکنم اصلانمیشه بعدمیخوام برم گوگل میگه اتصال برقرارنیست دوباره نت روخاموش میکنم ودوباره روشن میکنم ومستقیم برم توبرنامه های ایرانی مشکلی نداره ازبسته هم هیچی کم نمیکنه هم اینکه این سیم روانداختم رو سیم شماره ۲ به نظرتون چرااینطوری میشه؟

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیایومی ها سیمکارت ایرانسل باید از تنظیمات سیمکارت،فیلتر شکن وارد کنی تا راحت تر وارد گوگل و.. بشه،و ...

درخواست بده ایدی بدم بیا ایتا بفرستم برات چطوری درست کنی

نه ایرانسله

برا خیلی از گوشی های شیائومی  اینترنت ایرانسل مشکل داره  باید APN  رو تغییر بدی درست میشه 

https://www.19kala.com/mag/how-to-fix-internet-on-xiaomi-phones/

تو این آدرسی که گذاشتم چند راه گذاشته همون راه اولش که تغییر APN هست به احتمال هشتاد درصد مشکلتو حل کنه 

گوشیت نوت 8 یا نوت 8 پرو؟؟ و اینکه وقتی داده گوشی تو روشن می‌کنی بالا صفحهت میاد یا نه کلان وقتی نت ...

نوت ۸ پرو هستش بالای صفحه علامتش میاد 

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤