2777
2789
عنوان

مریضی

101 بازدید | 12 پست

بچه ها کارمن اشتباهه یادرست 

من مریض بودم بچمم چندماهشه سرماخورده هردو سرماخورده بودیم نمیتونستم زیاداستراحت کنم یاغذابپزم خونه مادرم نزدیک ماس چهارشنبه اومدم تاامشب دوشب اینجامیخابم شوهرمم شبها میرف خونه که خالی نباشه چون دزدی زیادمیشه حالا ..شام ناهار میومداینحا وقتای خالیم میرفت سرکار یکم یابلشگاه فردا دیگه میخام برم خونم 

بنظرتون اینکه اینجابودم اشتباه بود ...اینحا برف اومده یخبندان خیلی سرد خونه ماهم سرد خیلی نمیخاستم دوبار بچرو ببرم بیرون گفتم فردا ازخونه مادرم باخودش یک سر بریم خونه مادرش و بریم خونمون دیگه 

ماالان خوب شدیم خیلی بهترشدیم دیگه 

بنظرتون مرد من خیانت میخادبکنه دیگه ؟ ما مشکلات مالی هم زیادداریم درضمن ....دستمون تقریبا خالیه ......مرد میگن تنها نباید گذاشت ولی اون وقتیم خونس بیشتر تایمشو یاخابه یابیرونه سرکارو باشگاه و کارای ماشین الانم که اینجابودم ناهارشام پیش ماس باپسرش بازی میکنه ...تازه وقتی ازبیرون میاد یخ میزنه میره جای بخاری چون بخاری نداره ماشینش 

سه شنبه خونم بودم ازظهررفته بود اسنپ تاشب بعدم  باشگاه گفتم حالم خوب نیس شام بخربرام خریده بود یکعالمم خرجش شده بود کلیم پاهاش یخ زده بود ...مرد اکه بخاد خیانت کنه که میتونه راحت 

اما اون فک نمیکنم چون میفهمم ازکاراش دوسم داره حالا بازم نمیدونم نظردوستان چیه

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

عزیزم وقتی چیزی نیست چرا الکی شک وارد زندگیت میکنی بیخیال زندگیتو بکن 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین داری سخت میگیری یکم حساس شدی،ولی دیگه نزار بره اسنپ

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مگه اسنپ بده؟

داداشم یه مدت میرفت دیگه گفت خیلی کثیفه،مثلا تعریف میکرد یبار یه دختریو سوار کرده دختره هی عشوه اومده،لوندی کرده رسیدن مقصد یهو گفته واااای من که پول ندارم چجوری باهات حساب کنم عزیزم.داداشمم گفته برو پایین لطفا حالا میگه نمیرفت.خیلی تعریف میکرد الان حال ندارم بگم باز برادرشوهرمم چندباری تعریف کرده مثلا یکیش چند شب پیش ۲تا دختر سوار کرده یهو بین راه دیده دارن عقب شیشه میکشن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

داداشم یه مدت میرفت دیگه گفت خیلی کثیفه،مثلا تعریف میکرد یبار یه دختریو سوار کرده دختره هی عشوه اومد ...

اوه ، چه بد. 

شوهره من گاهی میگه از کارم بیام بیرون، برم اسنپ درامدش بهتره. 

من هیچی نگفتم بهش. پس یادم باشه خواست بره اسنپ مخالفت کنم. 

مرسی

اوه ، چه بد.  شوهره من گاهی میگه از کارم بیام بیرون، برم اسنپ درامدش بهتره.  من هیچی نگف ...

فدات

داداشم یه مدت میرفت دیگه گفت خیلی کثیفه،مثلا تعریف میکرد یبار یه دختریو سوار کرده دختره هی عشوه اومد ...

من بااسنپ رفتنش مشکل ندارم چون مرد بایدخودش خوب باشه و حواسش جمع ..ازاین زنای لوندو خرابم همه جا هس اسنپ نه یک جای دیگه ..یکجوره دیگه ...من گفتم اومدم خونه مادرم چندشب خوب کاری کردم یانه ....

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 
من بااسنپ رفتنش مشکل ندارم چون مرد بایدخودش خوب باشه و حواسش جمع ..ازاین زنای لوندو خرابم همه جا هس ...

آره بابا منم تا یکم بیحال میشم دوتا بچمو میزارم زیر بغلم میرم خونه مامانم،کارت اصلا بد نبود مریض بودی رفتی اون بیچارهم که میگی همش دوروبرتون بوده،دورادور حواست بهش باشه دیگه