2777
2789
عنوان

شک به ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 6664 بازدید | 44 پست
ببینید به هر دلیل و از هر طریقی این اتفاق افتاده  شما که ان شالله سالمی نگران نباش اما اگر این ...

خیلی غیر قابله باوره

من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم

البته همزمان دندون پزشکیم رفتم نمیدونم از اون بود یا اون رابطه

الان سه سال و نیم ازش میگذرع از وقتی ک دکتر بهم گفت باز ازمایش بده زندگیم سیاه شذع

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندبار ازمایش دادم منفی بود حالا دکتر میگ ی سری ازمایشای دیگ باید بدی

آها خب وقتی منفیه دیگه چرا آزمایش

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ...

مگه اچ آی وی چه علائمی داره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ...

با رابطه بدون دخول اچ آی وی نمیگیری 

وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه 

واسه ازمایشات قبل بارداری میگن بده

اره خیلی خیلی بعیده ولی بخدا دکتر گفته باید تکرار شع

نترس بابا دکترا فقط میترسونن خیالت راحت آزمایش هم که دادی دیگه نترس

وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه  واسه ازمایشات قبل بارداری میگن ...

ببین من همه مدله ازمایششو دادم ولی کلا از اون موقع دیگ سالم نیستم دکتز گفته تکرار کن

اینو من از دکتر نپرسیدما 

اصن یهویی دیدم این سوالو

طرف ازمایشاش همه منفیه اما سیستم ایمنیش داره ضعیف میشع

ینی ویروس تو بدنش هست اما نشون نمیده ازمایش