shadzad مدیر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 عنوان شک به ایدز | مشاهده متن کامل بحث + 6874 بازدید | 44 پست شما اگ دختز مجرد بودین و شک میکردین که به اچ ای وی مبتلایینمیرفتین دنبال درمان و سختیشو به جون میخریدینیا همینطوری میگذروندین تا عمرتون تموم شه؟ لطفا صادقانه جواب بدین خیلی برام مهمه 1401/10/23 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 دنبال درمان بودم معلومه خب فرضا ک بری دنبال درمانکار و بارت چی میشع؟اینده و ارزوهات چی؟
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 ببینید به هر دلیل و از هر طریقی این اتفاق افتاده شما که ان شالله سالمی نگران نباش اما اگر این ... خیلی غیر قابله باورهمن با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدمالبته همزمان دندون پزشکیم رفتم نمیدونم از اون بود یا اون رابطهالان سه سال و نیم ازش میگذرع از وقتی ک دکتر بهم گفت باز ازمایش بده زندگیم سیاه شذع
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4874 چندبار ازمایش دادم منفی بود حالا دکتر میگ ی سری ازمایشای دیگ باید بدی آها خب وقتی منفیه دیگه چرا آزمایش تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4874 خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ... مگه اچ آی وی چه علائمی داره تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 آها خب وقتی منفیه دیگه چرا آزمایش نمیدونم بخاطر علایم گفت
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4874 خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ... با رابطه بدون دخول اچ آی وی نمیگیری تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 خب علائم چیه درخواست دوستی میدم بهت اونجا توضیح میدم برات
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4874 وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه واسه ازمایشات قبل بارداری میگن بده تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 با رابطه بدون دخول اچ آی وی نمیگیری اره خیلی خیلی بعیده ولی بخدا دکتر گفته باید تکرار شع
msadeq عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 4874 اره خیلی خیلی بعیده ولی بخدا دکتر گفته باید تکرار شع نترس بابا دکترا فقط میترسونن خیالت راحت آزمایش هم که دادی دیگه نترس تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه واسه ازمایشات قبل بارداری میگن ... ببین من همه مدله ازمایششو دادم ولی کلا از اون موقع دیگ سالم نیستم دکتز گفته تکرار کن
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 نترس بابا دکترا فقط میترسونن خیالت راحت آزمایش هم که دادی دیگه نترس
shadzad مدیر استارتر عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 646 اینو من از دکتر نپرسیدما اصن یهویی دیدم این سوالوطرف ازمایشاش همه منفیه اما سیستم ایمنیش داره ضعیف میشعینی ویروس تو بدنش هست اما نشون نمیده ازمایش