2821
2789
عنوان

شک به ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 6749 بازدید | 44 پست
ببینید به هر دلیل و از هر طریقی این اتفاق افتاده  شما که ان شالله سالمی نگران نباش اما اگر این ...

خیلی غیر قابله باوره

من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم

البته همزمان دندون پزشکیم رفتم نمیدونم از اون بود یا اون رابطه

الان سه سال و نیم ازش میگذرع از وقتی ک دکتر بهم گفت باز ازمایش بده زندگیم سیاه شذع

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چندبار ازمایش دادم منفی بود حالا دکتر میگ ی سری ازمایشای دیگ باید بدی

آها خب وقتی منفیه دیگه چرا آزمایش

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ...

مگه اچ آی وی چه علائمی داره

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
خیلی غیر قابله باوره من با یک بار رابطع اونم بدون دخول دچار علایم اچ ای وی شدم البته همزمان دندون ...

با رابطه بدون دخول اچ آی وی نمیگیری 

وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه 

واسه ازمایشات قبل بارداری میگن بده

اره خیلی خیلی بعیده ولی بخدا دکتر گفته باید تکرار شع

نترس بابا دکترا فقط میترسونن خیالت راحت آزمایش هم که دادی دیگه نترس

وقتی منفیه دیگه استرس نگیر من خودمم تا الان چند بار دادم منفیه  واسه ازمایشات قبل بارداری میگن ...

ببین من همه مدله ازمایششو دادم ولی کلا از اون موقع دیگ سالم نیستم دکتز گفته تکرار کن

اینو من از دکتر نپرسیدما 

اصن یهویی دیدم این سوالو

طرف ازمایشاش همه منفیه اما سیستم ایمنیش داره ضعیف میشع

ینی ویروس تو بدنش هست اما نشون نمیده ازمایش

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز