2777
2789
عنوان

روز مادرو تبریک گفتید یا قراره فردا بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مادرشوهرم زنگ زدم خیلی دوسم نداره ولی توکل بر خدا، زنک زدم سعی کردم با محبت حرف بزنم، اولین با ...

منم چن تا صلوات فرستادمو با استرس زنگ زدم،اولش سرد حرف زد بعدش یکم گرم شد،منم گفتم فردا کادوتو میارم،گف دستت درد نکنه نیاوردی هم نیاوردی

چطور    

واسش تبریک فرستادم واتساپ

یه استیکر فرستاد همین ک نگاش کردم بلافاصله حذفش کرد😒

سلما هستم  از مشهد🫠😌بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🙂🙃🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیست اگ با نظرم مخالفی وارد تاپیکم نشو یا ریپلی نکن حوصله بحث با تو یکیو ندارم😑
منم چن تا صلوات فرستادمو با استرس زنگ زدم،اولش سرد حرف زد بعدش یکم گرم شد،منم گفتم فردا کادوتو میارم ...

چی میخری

دلم میخواد یه چی براش بخرم ولی چیزی که وسع من باشه و به چشمش بیاد نمیدونم چیه

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
دلم میخواست یه کادو کوچیک واسه مادرم بخرم ولی پول نداشتم دستم خیلی خالیه نتونستم خیلی غصه خوردم فقط ...

اشکال نداره مادرتون حتما درک می‌کنه همین که تبریک گفتید کلی خوشحالش کردین🙂♥️

چه همسر خوبی  عشقتون پایدار

قربونت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.