ببخشید حلال کن استارتر با اجازه استارتر برای مادری ک دوماهه تو بیمارستانه والان تو اتاق عمله دعا کنید روز مادر بیاد بالا سر بچهاش صلوات یا حمد بخونید بگید براتون صلوات میفرسم
دیروز تبریک گفتم.کادوشم همسرم بدون اینکه به من بگه خریده بود
خدا شانس بده
گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل.. https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70
امسال برای اولین بار تونستم پول جمع کنم برا روز مادر که توی این یخبندان نتونستم برم ولی پیش مامانم بودم خیلی مریضه کلا فراموش کردم تبریک بگم الان اومدم خونه یادم اومد دعاکنین واسه همه مادرا
در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
سلما هستم از مشهد🫠😌بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🙂🙃🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیست اگ با نظرم مخالفی وارد تاپیکم نشو یا ریپلی نکن حوصله بحث با تو یکیو ندارم😑
سلما هستم از مشهد🫠😌بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوت هست🙂🙃🙄🙄🙄عزیزم سایت مال بابات نیست اگ با نظرم مخالفی وارد تاپیکم نشو یا ریپلی نکن حوصله بحث با تو یکیو ندارم😑