2777
2789

سلام شب جمعه‌س بیاین یه فاتحه یا سه تا سوره‌ی قل هو الله که خوندنش ثواب یه دور کامل خوندنِ قرآنو داره بخونیم و هدیه کنیم به همه‌ی اموات و شهدا و خصوصاً اموات بی‌وارث و بدوارث و سرگردانان برزخ و خلاصه هرکس که بهش نیاز داره. ❤️ اگه کسی خوند لطفا بگه یا با لایک اعلام کنه. ممنونم ازتون. ❤️

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیزی بگم بهم نخندین باشه!!! ؟؟؟  من گاهی برای خواننده خارجی مورد علاقم که مرحوم شده فاتحه م ...

به نظر من بله

دوستان عزیز کاربری دست دو نفره.                                       من موفق میشم ،،،،،،،، دکتر آینده ام
یه چیزی بگم بهم نخندین باشه!!! ؟؟؟  من گاهی برای خواننده خارجی مورد علاقم که مرحوم شده فاتحه م ...

منم از این کارا کردم بنظرم می‌رسه😅

🧿ماشاءالله لاحول ولا قوة الا بالله العلي العظيم 🧿می‌شه حتی اگه اعتقادی هم نداری واسم یه صلوات بفرستی؟ اگه سوره‌ای چیزی گذاشتم که بخونید بدونید باتوجه به معنیه که موثر می‌شه❤️
من این الکرسی خوندم

عالیه ایت الکرسی

خیلی خوبه که فاتحه میخونین

بنظرم علاوه بر فاتحه هر  کدوم سعی کنیم به نیت کسانیکه دوستشون داشتیم و الان نیستن یک کار خیر کوچولو بکنیم 

مثل یک پیام محبت آمیز به کسی که تنهاست یا دل شکسته اس 

مثل سوپ پختن برای کسیکه مریضه

مثل همفکری با کسی که گیر کرده

مثل جدا کردن پلاستیک‌ها از زبان های دیگه که بچه های بازیافت توی سرما راحت‌تر پیداش کنن

خیلی خوبه که فاتحه میخونین بنظرم علاوه بر فاتحه هر  کدوم سعی کنیم به نیت کسانیکه دوستشون داشتی ...

عالیه واقعاً