2777
2789
عنوان

الان تقصیر منه که هنوز مجردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 51 پست
ادامه تحصیل رو دیگه حوصله ندارم اصلا مغزم نمیکشه رشتم هم سخته واقعا حوصله می‌خواد ولی هنر رو حتما می ...

منم قبلا معلم بودم ولی دوست نداشتم اومدم بیرون رفتم خیاطی عاشقش شدم ولی ایده شما برای لاین زیبایی فکرکنم به درد منم بخوره، چون باعث میشه از قالب خودم بیام بیرون، موفق باشین 

منم قبلا معلم بودم ولی دوست نداشتم اومدم بیرون رفتم خیاطی عاشقش شدم ولی ایده شما برای لاین زیبایی فک ...

آن شاالله موفق بشی و یه همدم خوب خدا بهت بده 

منم جای خواهر نداشتت 

امیدوارم با مادرت از ته دل بخندی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مامانت بگو به جای سرکوفت با همسایه ها ارتباط اش رو خوب کنه رفت وآمد کنه نمیدونم مرثیه ای چیزی بزاره مردم بیان اونجا تو رو ببینن یا به معرف خوب بسپرتت نه اینکه تو رو افسرده کنه

به مامانت بگو به جای سرکوفت با همسایه ها ارتباط اش رو خوب کنه رفت وآمد کنه نمیدونم مرثیه ای چیزی بزا ...

عزیزم من خواستگار دارم ولی به دلم نمیشینن 

خواهشا راجع به مادر من اینجوری صحبت نکن 

مادرم تموم دنیامه حق داره نگرانمه 

مرسی از نظرت قربونت بشم 

عزیزم من خواستگار دارم ولی به دلم نمیشینن  خواهشا راجع به مادر من اینجوری صحبت نکن  مادر ...

میدونم عزیزم معذرت میخوام درکت میکنم مادرت نگرانه ولی اطرافیان استرس وقتی میدن ادم بیشتر به سمت افسردگی میره متاسفانه اینجوری هست ادم یدونه خواستگار داشته باشه بهتره تا ۱۰۰ تا داشته باشه مهم کیفیت هست نه تعداد 

میدونم عزیزم معذرت میخوام درکت میکنم مادرت نگرانه ولی اطرافیان استرس وقتی میدن ادم بیشتر به سمت افسر ...

خواهش میکنم عزیزم نه این چه حرفیه درست گفتی اتفاقا فقط چون خبر نداشتی این مدلی بیان کردی 

استرس و افسردگی که حس میکنم دارم اینقدر که تمرکزم رو از دست دادم و همه چیو فراموش میکنم