2777
2789
عنوان

بنظرتون چطور توی محل کارم بخوابم

746 بازدید | 60 پست

بابام منو از خونه بیرون کرده رفتم خونه دامادمون اونم بدش اومد

یکهفته پیش مادربزرگم بودم اونم مثلا خیلی مظلوم و بی زبون بود امروز گفت از اینجا برو مزاحمی و...

من خودم محل کارم داخل خیابون شلوغ هست یک سالنه کنارش مغازه هستش همه منو میشناسن ولی نمیدونن بابام بیرونم کرده 

همشون میرن خونشون من روم نمیشه اونجا بمونم البته شبا خیلی ترسناکم هست توی یه سالن تنها بمونم کسی رو هم ندارم بیاد پیشم از حرف مردمم میترسم فردا میگن علتش چیه داخل سالن میخوابه حرف درمیارن 

با این دوتا مشکل چکار کنم در ضمن به شدت ترس تاریکی دارم حتی لامپم روشن بمونه از اون سالن میترسم شبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه با با  چه بابای ترسناکی داری  اول خاک عالم تو سرش ناموسشو انداخته بیرون..... دوم  اینکه به پلیس اطلاع بده حتما یا نهادهایی که  موقتا پناه میدن با امنیت   

خارج از جو زمین.....بدور از هرچیز..

چرا بابات بیرونت کرده 

تو سالن یه بخش جدا کن مثل اتاق برای زندگی و هر روز قبل از همه باز کن و اخر همه هم ببند

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

چرا بيرونت كرده؟!

يعني چي؟

تو اين سرما ،اونم دختر تو اين بازار گرگ؟

ببين من به قدرت زنا ايمان دارم اما خب شما اصلا مجبور نيستي اين شرايط رو تحمل كني

به دنيا آورده حق بيرون كردن نداره،اينجا كه اروپا نيست ١٨ سالگي بندازن بچه رو بيرون

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ