2777
2789
عنوان

مادرشوهر پ..

660 بازدید | 18 پست

مادر شوهر من برادر شوهرمو با سهم خونه و ی زن دگ گول زده که دختری که مثلا دوست داشته و باهم رابطه داشتن و پرد.. زده رو نگیره چون خانواده دختره اوضاع مالیشون خیلی بد بوده و دختر دوستشو براش گرفته 

الان خود مادرشوهرم و دختر دوستش که جاریمه بدجور میخوان سر به تن هم نباشه خیلی با هم لجن مادر شوهرم اصلا اون چیزی که میخواسته از آب در نیموده 

هرجا هم میره میشینه قضیه رو با افتخار برا همه تعریف میکنه که آره من چون دختره چشماش زاغ بود نزاشتم با پسرم ازدواج کنه آخه من از آدم زاغ بدم میاد دختر چشم ابرو مشکی دوس دارم افتخارم میکنه به این ظلمی که در حق دختر مردم کرده دروغم میگه چون زاغ بود نه بی پول بودنشون.

تازه یجوریم میگه انگار خودش همه کارس حرف حرفه اونه نه اینکه پسر تاجر صفتشو با پول راضی کرده همچین پستی ای در حق دختر مردم بکنن خوب شما که دختررو نمیخواستید بیخود کردید تمام مدت دوستیشون تو خونه خودتون گذاشتید رابطه داشته باشن بعدم باهاش اینکارو کردید

خجالتم نمیکشه همه جا افتخار تعریف میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمین گرده ی مدلی تلافیش سرشون در میاد ک روزی صدبار ....

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
چقدر عوضیع مادر و پسر بعدش مگه زاغ و مشکی باهم فرق میکنه

نه چ فرقی دارن اصلا چ ربطی به اون داره

دروغ میگه میخواد همیشه خودشو خوب نشون بده که اهل پول پرستیو اینا نیست میگه چون من از زاغا خوشم نمیاد نزاشتم به تو چ اصلا

اسی اینو بگم که اگه پسره با دوست دخترشم ازدواج می کرد احتمالا به مشکل می خوردن چون بخاطر ترحم و اینکه پر..شو زده باهاش ازدواج کرده بود و تجربه میگه اینجور ازدواج ها دوام زیادی نداره

زمین گرده  جواب این کارش میبینه توسط همین جاری

جاریم دهنشو سرویس همیشه داره همه جا از جاریم بد میگه من خودم دیدم جاریم مسخرش میکرد خورده بود زمین پاهاش درد میکرد جاریم هی مسخرش میکرد توام که همش همه جای هی میخوری زمین هه هه هه

حالا اینا به کنار موندم اون دختره چرا قبل ازدواج تن به رابطه داده

دوس داشتن همدیگرو پسره ام اولش قبول نکرده هرچی بهش گفتم اینا خانوادشون خوب نیستم گفته من دوسش دارم ولی بعدازاینکه گفته سهم خونه بهت میدمو یه زن خوب خودم میگرم برات قبول کرده وسوسش کرده 

اسی اینو بگم که اگه پسره با دوست دخترشم ازدواج می کرد احتمالا به مشکل می خوردن چون بخاطر ترحم و اینک ...

من بعدا از نامزدم شنیدم دختره خودش بعدا یه شوهر پولدار و خوب کرده خیلی خوشحال شدم 

حالا مادرشوهرم مونده با جاری ای که هی جرصشو در میاره 

دوس داشتن همدیگرو پسره ام اولش قبول نکرده هرچی بهش گفتم اینا خانوادشون خوب نیستم گفته من دوسش دارم و ...

پس خدا به اون دختره رحم کرده زن این مرتیکه نشده وگرنه بیچاره میشد. از مال دنیا بهره ای نبرده حداقل از شوهر خوشبخت بشه.

اما خب دختره نباید قبل ازدواج اونکارو می کرد