2777
2789
عنوان

مادرشوهر پ..

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 18 پست
ظلم تنها گناهی که جواب اش رو تو همین دنیا حتما مبینی بعد میری

منو شوهرمم خیلی همدیگرو دوست داشتیم با من مخالف نبود خانوم همشم از من تعریف میکرد هی براندازم میکرد تعریف میکرد تا قبل از نامزدی ولی خود منو بعد از نامزد کردنمون انقدر اذیت کرده خیییلییی بهم ظلم کرده من فقط به خدا واگذارش کردم بابت حرفا و کاراش من فقط بخاطر اینکه شوهرم خودش آدم خوبیه دوسش دارم موندم مگرنا مادرش خیلی پسته به من بیشتر از اون دختره ظلم کردم باز اون رفت دنبال زندگیش من گیر این افتادم ولی تازگیا سرطان سینه گرفته بلاخره آدما جواب کاراشونو میبینن

نه چ فرقی دارن اصلا چ ربطی به اون داره دروغ میگه میخواد همیشه خودشو خوب نشون بده که اهل پول پرستیو ...

گلم درسته ک مادرشوهرت اینا ظلم کردن برادرشوهرت نامردی کرده ولی خوب دختره هم عقل داشته اونم یه طرف قضیست 

حاضرم قسم بخورم اگ اجازه چنین کاریو نمیداد برادرشوهرت عمرا ولش نمیکرد 

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم درسته ک مادرشوهرت اینا ظلم کردن برادرشوهرت نامردی کرده ولی خوب دختره هم عقل داشته اونم یه طرف قض ...

نه برادر شوهرم تو سن پایینم یه بار یکی از فامیلاشونو باردار کرده بوده😂😂

نمیزاشته بچه رو بندازن میگفته من میگیرمش بزرگترا بهش گفتن بشین سرجات

برادر شوهرم بعد خواستگاری با مامانش اینا دعوا کرده که من دختره رو میخوام اونا نزاشتن اگه نمیخواست بگیرش که اصلا نمیرفت خواستگاریش رفتن دیدن وضعشون خوب نیست مادرشوهرن نزاشته

نه برادر شوهرم تو سن پایینم یه بار یکی از فامیلاشونو باردار کرده بوده😂😂 نمیزاشته بچه رو بندازن می ...

عجبا 😐

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃