2777
2789
عنوان

گناه من چیه😭

331 بازدید | 35 پست

خواستم برا کنکور مشاور بگیرم بابام گفت فعلا پول نداره یه چند وقت صبر کنم منم گفتم خب با پول خودم بگیرم 

خواستم موجودی بگیرم از کارتم دیدم با گوشی خودم نمیتونم رفتم پیش بابام گفتم بابا تو کارتم چقدر پول مونده؟ شروع میکنه داد و بیداد کردن که چرا از من میپرسی مگه خودت چند روز پیش خرجش نکردی؟ میگم نه بخدا من از این کارته برنداشتم از اون یکی کارته برداشتم میگه نه هم این کارت و هم اون کارت رو خرج کردی هیچی توشون نیست همش داد و بیداد می‌کرد 

بعد فهمیدم مامانم اون روز برده بودتش باهاش خرید کرده من نمیدونستم بعد دوباره داد میزنه خب میخواستی ندیش به مامانت😔

میگه تو ۴ میلیون پول تو اون کارت رو تموم کردی هرچی میگم من هیچی باهاش نخریدم میگه خریدی 

بعد یه پیامک برا بابام رفته نمیدونم چیه نوشته ۱ میلیون و ۵۰۰ برداشت شده از کارت آمنیبوس(کسی میدونه این آمنیبوس چیه؟)

الانم میگه دیگه بمیری هم برات هزار تومن خرج نمیکنم و پول تو حسابت نمیریزم

الان دقیقا من مگه چیکار کردم؟

همش هم الان داره داد میزنه مردم بچه دارن منم بچه دارم میگه اینقدر بی ارزشی دیگه هیچی برات نه میخرم نه خرج میکنم😔

اون یکی کارت رو مطمئنم هنوز پول توش هست داره الکی میگه حیف نمیتونم با گوشیم ازش موجودی بگیرم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_پنج  

خواهش میکنم تاپبکمو حذف کنید 

گاهی خداهمه پنجره ها را می‌بندد،وهمه ی درهارا قفل میکند،مطمعن باش آن بیرون هوا  طوفانیست،وخدا در حال مراقبت از توست .🫀(کاربر قدیمی که طی عوامل متعددی ترکیدم)

گناه تو خوشگلیهه خوشگلی دردسر داره فان😂برای اینکه حال و هوات عوض شه با توجه به تیتر تاپیکت نوشتم

ولی عزیزم شرایط پدر و درک کن اونم تحت فشاره پول هم تو جیب این مشاوران سرکیسه کن کنکور نریز 

💔

همش تقصیر تو نیست احتمالا اعصابش از جای دیگه خورده 

غصه نخور منم مثل تو دم کنکورمه و به نظر خودم هیچ نیازی به مشاور و کلاس کنکور نیست چنتا کتاب کمک درسی بگیر خودت بسو مشاور خودت منم همین کارو میکنم اگه دوست داشته باشی میتونیم باهم درس بخونیم

ما از اوناش نیستیم

راجب روابط خونوادگیت اطلاعاتو تجربه ای ندارم که کمکت کنم امیدوارم همه چیز درست شه

ولی اگه شرایط مشاور گرفتن نداری از مطالب رایگان کانال سیب ترش استفاده کن اگه خودت اراده داشته باشی کافیه

اگه شرلیط مشاور گرفتنت جور شد که چ بهتر

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
گناه تو خوشگلیهه خوشگلی دردسر داره فان😂برای اینکه حال و هوات عوض شه با توجه به تیتر تاپیکت نوشتم و ...

میدونم فعلا پول نداره خواستم با پوله خودم بگیرم..

همش تقصیر تو نیست احتمالا اعصابش از جای دیگه خورده  غصه نخور منم مثل تو دم کنکورمه و به نظر خو ...

تا الان خوندم کتابم دارم اما واقعا بلد نیستم درست و حسابی برنامه بریزم که هم به مدرسه برسم هم کنکور خواستم یه ماه دوماه مشاور بگیرم

عزیزم من دوازده تجربی ام دانش اموز درس خونی که تو دبیرستان خاص بودم اما اومدم دولتی ، هزار و یک مشکل دارم اصلاهم قبول ندارم این مشاورهایی که میگن امروز سختی بکش فردا استراحت در صورتی که زندگی همین امروزه به خدا انقدر شرابط مالیم بده که حتی دوست داشتم برم دانشگاه ازاد یا پیام نور نمیتونم درکت میکنم الان میخوام کنکور دی بدم ولی امیدی ندارم قبول شم انشاءالله که بشه ولی نشه میخوام برم حوزه هزارررررررر نفر مسخرم میکنن اما بی خیال هیچ کس شرایطت نمیدونه فقط خودت میدونی تغییرش بدی بخون کنکور قبول شی نشد هزار راه دیگه هست که موفق بشی فقط باید پیداش کنی ببخشید پیامم طولانی شد فقط خواستم بگم نا امید نباش پایان شب سیه سپید است😘

مشاور کنکور الکیه خودت برنامه ریزی کن پایبند شو بهش

خب مشکل منم تو برنامه ریزیه 

تا الان همینجوری خوندم اما واقعا هم به مدرسه و کنکور نمیتونم برسم همش هم دارم از برنامه آزمون عقب میمونم خواستم دوماه پشاور بگیرم که برنامه ریزی رو یاد بگیرم

عزیزم من دوازده تجربی ام دانش اموز درس خونی که تو دبیرستان خاص بودم اما اومدم دولتی ، هزار و یک مشکل ...

ممنون 

آره منم دارم میخونم برا کنکور فقط میخوام دانشگاه برم یه شهر دور از این خونه راحت شم..