2777
2789
عنوان

گناه من چیه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 35 پست
خب مشکل منم تو برنامه ریزیه  تا الان همینجوری خوندم اما واقعا هم به مدرسه و کنکور نمیتونم برسم ...

تستایی که باید تو دو هفته بزنی تقسیم به روزای هفته میکنی هرروز از همه درسا میزنی

هفته اول زوجا هفته دوم فردا

تا سه روز قبل ازمون باید برسی به همه اگه هم نرسیدی چیز جدید نخون تستهای مارکدار و خلاصه و نکنه هاتو مرور کن و تست زماندار بزن و اشکالاتتو برطرف کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا الان خوندم کتابم دارم اما واقعا بلد نیستم درست و حسابی برنامه بریزم که هم به مدرسه برسم هم کنکور ...

تمرکزت رو بزار رو مدرسه چون ایام مدرسست ، نمونه سوالای معلمو کامل حل کن اگه نفهمیدی از خودش سر کلاس بپرس اگه بازم نفهمیدی بیا تو گوگل پره از فیلمای اموزشی بهتریناش تو یوتوب هست اگه نمیتونی بری یوتویوب تو اپارات و آلا هم پره فیلم درسیه 

خیلیم نگران کنکور نباش بلاخره کنکورم از همین کتابا میاد 

هر روز برنامه درسی فرداتو کامل بخون اگه وقت کردی برای درسای تخصصی فردات چنتا هم تست بزن اگرم وقتی نکردی مهم نیست توی تعطیلیای عید و تابتون کلی وقت برای تست زدن هست

ما از اوناش نیستیم
تستایی که باید تو دو هفته بزنی تقسیم به روزای هفته میکنی هرروز از همه درسا میزنی هفته اول زوجا هفته ...

همینکارم میکنم اما اینقدر تو مدرسه امتحان داریم که وقت نمیکنم درسای آزمون رو درست و حسابی بخونم

مدرسه رو ول کن نمره های مدرسه ات بدرد هیچ جات نمیخوره فقط نهایی ها مهمه

دوست عزیز نمره های مدرسه تاثیر ۶۰ درصدی داره یک 

دوم اینکه اگه بیافته تابستونش که میتونه تست بزنه تباه میشه چرا راهنمایی غلط میکنی

ما از اوناش نیستیم
تمرکزت رو بزار رو مدرسه چون ایام مدرسست ، نمونه سوالای معلمو کامل حل کن اگه نفهمیدی از خودش سر کلاس ...

فعلا هم که تمرکزم رو مدرسه‌ست و دارم برای امتحانات ترم اول درس میخونم 

اما بازم باید درسای دیگه ام بخون وگرنه دیگه وفت ندارم 

اصلا برنامه ریزی ندارم نمیدونم الان باید چیکار کنم:/

ممنون  آره منم دارم میخونم برا کنکور فقط میخوام دانشگاه برم یه شهر دور از این خونه راحت شم..

انشاءالله به خواسته هات میرسی غم نخور واقعا سال کنکور مزخرف ترین سال عمر آدمه اما وقتی تموم میشه راحت میشی به قکل دوستمون یه چیزی هم بگم در حد فان😅 من امسال انقدر کلم تو کتاب بود چشمام ضعیف شد شماره چشمم یک نزدیک بین و آستیگمات دکتر گفت باید عینک بزنی عینک گرفتم مامان خودم مسخرم میکنه میگه نزن جلو و این و اون زشته 😑🤣ببین شرایط ما خیلی بده واقعا رانت خواری و..... عدالت کنکور از بین برده ولی مطمئن باش همش در حد یه خاطره میشه فقط

دوست عزیز نمره های مدرسه تاثیر ۶۰ درصدی داره یک  دوم اینکه اگه بیافته تابستونش که میتونه تست ب ...

آخه تیر میخوام کنکور بدم اگه الان فقط برا مدرسه بخونم که نمیرسم برا کنکور بخونم😅

همینکارم میکنم اما اینقدر تو مدرسه امتحان داریم که وقت نمیکنم درسای آزمون رو درست و حسابی بخونم

من خودم نمونه دولتیم و راحت میتونم بگم هر روز دوتا امتحان دارم ولی دیگه چیکار میشه کرد بهشون با چشم مثبت نگاه کن با خودت بگو این امتحانا کاری میکنن درسامو خوب بخونم و به موقعش یاد بگیرم

ما از اوناش نیستیم