2777
2789
آهان، چه جالب.  خب اینهایی رو که گفتید، فقط در هنگام بارداری باید رعایت بشه یا همیشه؟  ا ...

بسم الله الرحمن الرحیم همیشه باید رعایت بشه برای شغلی ضرورت دارد که خانم باشد مثلا معلمی خانم برای دخترهای دبیرستانی اینجا اصلا نباید مرد باشه یا مثلا داندانپزشک خانم برای خانمهای دیگه اینجا اگه دانپزشک خانم... یه مردو دندوناشو مثلا پر کنه هم براش ضرر روحی داره هم تنزل صورت بدن آخرتی،ومورد دیگه که حتما ضرورت داره که خانم باشه،،،، به جهتی مثلا یه خانم کار نکنه بهتره اگه قرار باشه بعدا گرفتار بشه  چونکه کار مسئولیت آخرتی داره مثلا خانم معلم کلی مسئولیت آخرتی داره برای کارش،برای دقیقه دقیقه ش مسئوله بالفرض یه خانم معلمی که اهمال کرده روز قیامت ممکنه چند برابر عمر دنیایش روز قیامت بمونه واز فشار به خودش بپیچه هر روز،خوب این چه کاریه میتونست تو دنیا کار نکنه اگه نگاه به صورت نامحرم عامدانه باشه توی شرایطش ضرر روحی داره  الان توی عالم برزخ این همه خانم از معابر عالم برزخ رد شدن حتی یک خانم هم جلوی چادرش باز نشده حتی یک خانم توی این همه سال

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداتبشم عزیز دلم لطف داری شما اسمتون چیه مشتاق دیدارتون شدم🥰

دورت بگردم گلم  

اسمم زهراست ولی مامانم اینا گلی صدام میزنن  

همچنین.راستی شما کدوم شهرید

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
چه اسم قشنگی ما رفسنجان هستیم استان کرمان

بسلامتی عزیزم  خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات.کلمپه هاتونو زیاد خوردم.خوشمزست   

بسلامتی عزیزم   خیلی خوشحال شدم از اشنایی باهات.کلمپه هاتونو زیاد خوردم ...

قربونت برم.همچنین گلم.بخاطر ارمان یه دوست خوبم پیدا کزدیم.نوش جونت اگه طرفای کرمان اومدین رفسنجان هم بیاین خوشحال میشیم عزیزم .ایندفعه بیا پسته بخور🥰

قربونت برم.همچنین گلم.بخاطر ارمان یه دوست خوبم پیدا کزدیم.نوش جونت اگه طرفای کرمان اومدین رفسنجان هم ...

ارههه   مرسی عزیزم چشم حتما    

قربونت برم.همچنین گلم.بخاطر ارمان یه دوست خوبم پیدا کزدیم.نوش جونت اگه طرفای کرمان اومدین رفسنجان هم ...

ارههه   مرسی عزیزم چشم حتما