2777
2789
اییی چ خوب من صبر میکنم خودش بیاد انقد ذووووووق میکنم زنگ میزنه ای اجی خعلی ذوق داره برگشتنشون اخه م ...

انشالا زود میاد وقتی برمیگردن ادم از خوشحالی دیگه هیچی براش مهم نیس،همیشه هم خودش قهر کرد با بدترین حرفا و بلاک ولی تو صبور باشو مهربون دلش تنگ میشه و برمیگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا زود میاد وقتی برمیگردن ادم از خوشحالی دیگه هیچی براش مهم نیس،همیشه هم خودش قهر کرد با بدترین ...

بخدا اجی تو دعوامون خورد خاکشیرم میکنه من لال میشم بغض میکنم حتی کتکمم زده ها اما دلم برجور گیرشه:))انقد دوسش دارم میبخشمش هربار🥺منم میاد قلبم رو هزاره انگار میخاد کنده بشه

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
بخدا اجی تو دعوامون خورد خاکشیرم میکنه من لال میشم بغض میکنم حتی کتکمم زده ها اما دلم برجور گیرشه:)) ...

مردا همشون همینن سریع عصبی میشن همه چیو خراب میکنن واسه همینم بعد پشیمون میشن ولی دخترا اگه بهم بزنن دیگه برنمیگردن

مردا همشون همینن سریع عصبی میشن همه چیو خراب میکنن واسه همینم بعد پشیمون میشن ولی دخترا اگه بهم بزنن ...

اره دقیقا🥺همیشه برامنم مهدی بهم زده رفته خر😢چجوری دلش تنگ نشده تا الاننننن🥺اخ من خعلی دلم تنگشه

معمولا حالت عادیش دوماه بعد میفهمنن چیکار کردن 😁

خوب پس خوبه باز اون موقعم بیاد راضیم ولن باشه🥺دعاکن تا ولن و‌تولدم بیاد و‌دو‌اسفنده بخاطر کادو ن خودشو میخام