2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی انشالا سریعتر استی میکنی عزیزم

انفالوم نکرده پیجمم کلن ی فالور داره بنظرت میاد.دست رو نقطه ضعفمم نمیزاره پسر فالو میکنه اما دختر ن.تو پیجشم تابلوعه من رلشم چون اسمش بیومه

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
نه خداروشکر فقط میخواستم از تجربیات بقیه بدونم

ایشالا ک همیشه خوش باشید .

فقط بنظرم بعد اولین کات کردنه ک آدم می‌فهمه چی رو از دست داده و بعدش با شدت بیشتری عاشق طرف میشه ولی نباید بزاری به دوبار و سه بار برسه وگرنه بعدش عادی میشه و یه زمانی رابطه تموم میشه

[QUOTE=268918502]انفالوم نکرده پیجمم کلن ی فالور داره بنظرت میاد.دست رو نقطه ضعفمم نمیزاره پسر فالو میکنه اما دختر ن. ...[/QUOTEرابطه خودم بالای ده بار به کات کشید اول خودم نمیزاشتم برم ولی قانع نمیشد بعد خودش میومد الان خداروشکر بیشتر همو میفهمیم و با هم راه میایم،من حسم میگه وقتی دست رو نقطه ضعفت نمیزاره ینی نمیخواد پل پشت سرشو خراب کنه فعلا شاید هردو عصبی باشین اروم که شد برمیگرده،اگه رابطت ارزششو داره خودتم تلاش کن

[QUOTE=268918502]انفالوم نکرده پیجمم کلن ی فالور داره بنظرت میاد.دست رو نقطه ضعفمم نمیزاره پسر فالو ...

من چند سری برگشتم لج کرد اما اینبار من نباید برم چون حرفای زشتی زد الانم میدونه من بخاطر حرفاشه ک نمیرم ای اجی دعاکن بیاد نزدیک دو هفتس کات شده خط گوشیمم ب نام اونه اما نسوزونده کلن پلای پشت سرشو خراب نکرده🥺

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫