kimol مدیر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 388 عنوان حرف | مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 27 پست خانوم ها مامانا هر کس هر چیزی می دونه لطفا راهنمایی کنین 1401/10/22 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kimol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 388 خود کرج باشی چهارراه طالقانی کلینیک های گفتاردرمانی زیاده یکیشم پشت پوشاک سالیان تو ساختمون که دکترخ ... مممنونم عزیزم همون جا که خدارحمی سونوگرافی داره تو چهار راه طالقانی
divodelbar عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 541 خیلی دلم گرفته من نگران پوشکیش نیستم اما حرف زدنش نگرانم کرده یعنی تا این حد ما تو ارثمون هست بخاطر همون نگران نیستم خوب وقتی میشنوه وتک کلمه میکه مطمئن باش لال نیست دوراز جونش
kimol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 388 مهرشهرو نمیدونم تو گوگل بزن ولی کهریزک ام تو محمد شهر هست کارشون خوبه مممنونم به نظرتون عادیه
divodelbar عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 541 مممنونم عزیزم همون جا که خدارحمی سونوگرافی داره تو چهار راه طالقانی اره دقیقا دکتر خدارحمی هم کفه اون طبقات بالاترهاینم بگم خصوصی یا دولتی قیمتش اونقدر فرق نداره مثلا کهریزک نیم ساعت۱۵۰میگرفت خصوصی۲۰۰میشه اونقدر تفاوت ندارن
kimol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 388 ما تو ارثمون هست بخاطر همون نگران نیستم خوب وقتی میشنوه وتک کلمه میکه مطمئن باش لال نیست دوراز جونش از این چند کلمه بیشتر حرف نمی زنه همین اون یکی پسرم این شکلی نبود هر چقدر می گم به خودم بچه ها فرق دارن اما بازم ته دلم آشوب می شه
kimol مدیر استارتر عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 388 اره دقیقا دکتر خدارحمی هم کفه اون طبقات بالاتره اینم بگم خصوصی یا دولتی قیمتش اونقدر فرق نداره مثلا ... اها ممنونم تو گفتار درمانی چکار می کنن باهاشون حرف می زنن
divodelbar عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 541 مممنونم به نظرتون عادیه آره تو این مراکز بری میبینی که چقدر عادیه بچه های میان که میرن مدرسه ولی کلماتو بد تلفظ میکنن شما که الان بری زود حل میشه
divodelbar عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 541 اها ممنونم تو گفتار درمانی چکار می کنن باهاشون حرف می زنن یه پک کتاب هست اونارو میگن بگیری بعد اون کتابارو باهاش با بازی و خنده با زبون شکل تلفضشو بهش یاد میدن که همونارو خودت باید تو خونه باهاش کار کنی اول کلمه هارو یادمیگیره بعد جمله
divodelbar عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 541 بارم کسی تجربه ای داره از دور و برش برام بنویس نگران نباش