2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوام شد میاین لطفا

466 بازدید | 27 پست

بچه ها نامزدم یه شهر دیگس منطورم دوست پ.. ولی چون ۴ ساله باهمیم و خانواده ها میدونن میگم نامزد 

من وسط امتحانای دانشگاهم تو طول سال به دلایلی نشد بخونم درسامم یه رشته ایم که خیلی سنگینه خیلی نمیتونم سر بخارونم هر روز انتظار داره یکی دوساعت تلفنی حرف بزنیم!!!یه روزم که حرف نمیزنیم زنگ میزنه میگه دوسم نداری انگار بچس!!حالم بهم خورد گفتم برو بالا وسط درسم زنگ میزنی چرت میگی همش گوشیو قطع کردم بعد چون عصابم خورد شد نمیتونم درس بخونم اونم پیام داده تا اخر امتحانا زنگ نمیزنم بهش برخورده😂😂منم گفتم کلا زنگ نزن

الان مقصر کیه واقعا؟من درسم و شغلم سنگینه کسی که درک نداره نمیشه باهاش ادامه داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد روز زن دعوا زیاد شده... لعنتیا یخورده سیاست داشته باشین به‌ونه ندین دستشون 

کادو رو بگیرین و تمااام 

از فردا ‌دوباره دعوا کنید

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

مقصر تویی من نع دوس پسر دارم نه چیزی ولی اگ بابام به مامانم زنگ بزنه مامانم بهش بتوپه یه دعوای گندن میشه حتی اگ سرتم شلوغ باشه با لحن خوب بهش میگفتی چمیدونم قربونت بشم و اینا الان دارم میخونم و از سرم میپره نیم ساعت دیگ زنگ بژن

وزن اولیه82.5.    وزن هدف: ۶۲      عضو گروه نارنجی مانکن های زیبا🧡
۲۰۰ صفحه تو تصف روز باید بخونم اونم درس سنگین میشه واقعا یه ساعت؟؟؟بیکارم مگه

حالا چون 2۰۰ صفحه قراره بخونی دیگه نامزدتو باید فراموش کنی🥴

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️