2777
2789
عنوان

وسط گریه بدنم به لرزه افتاد

426 بازدید | 19 پست

سر جداییم از عشقم خیلی روحیه م داغون شده و زودرنج شدم به شدتتتتت ، دیشب سر یه موضوعی با خانواده بحثم شد بعد انقدر این بحثو ادامه دادن طولانی شد که من داشتم گریه میکردم حرفاشون میرفت تو سرم حتی انقدر بحث رفت بالا که خیلی حرفای بدی بهم زدن و هر چی حرف میزدن من هی حالم بد تر می‌شد گریه هام شدید تر می‌شد بعد یهو اعصابم بهم ریخت کل بدنم انگار بی حس شد و تو دست و پام لرزش احساس میکردم ولی همینجوری نمیلرزید از داخل حسش میکردم سرم داغ شد قلبم میخواست بیاد بیرون انقدر تند تند و محکم میزد خیلی ترسیدم فکر کردم مردم یه حس سبکی بود بعدش خیلی واکنش بدنم بد بود کسی میدونه چرا اینجوری شدم ؟ خطرناکه این واکنش 

سکته رد کردی لابد😐

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه حمله اضطرابی نزدیک به پنیک من خیلی اینجوری میشم وقت بحث با دیگران به خاطره فشار روحی زیادی که تحمل کردی هیچ پسری ارزش نداره خودتو به این روز بندازی دختره خوب 

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
این یه حمله اضطرابی نزدیک به پنیک من خیلی اینجوری میشم وقت بحث با دیگران به خاطره فشار روحی زیادی که ...

بخدا اصلا دست خودم نیست ، از بس براش سختی کشیدم گریه کردم گفتم عشق ما از همه چیز بزرگ تره قوی تره ولی اوووون با بی وجدانی رفت ، بعد تا کسی بهش میگه چرا جدا شدین میگه من ولش نکردم و صد سال بره ازش نمیگذرم ولی همش بلف ، بیای تو تاپیکام میبینی چه کارا کرده با من ، همیشه گریه میکردم تموم می‌شد دیشب حالم بد شد خیلی ترسیدم 

منم همیشه موقع گریه و ناراحتی بدنم میلرزه

اخه من اولین بار بود اینجوری شدم سردرد لرزش بدن و تپش قلب احساس سبکی و بی وزنی در حد ده ثانیه حالم بد شد بعد تپش قلب و لرزش حدود دو دقیقه موند 

منم ترسیدم گفتم وای دیگه هر وقت ناراحت بشم قراره این حالت بهم دست بده 

خیلی بد بود واکنشم اینجوری بود ک با خنده الکی  ب بدنم میگفتم هیچی نیست اروم باش🤦‍♀️

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
اره اولین بار بود ، خیلی به شدت ناراحت و عصبی بودم 

مراقب خودت باش کارت به قرص و دارو نکشه

ارزششو نداره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."