2777
2789
عنوان

دیت اول

1956 بازدید | 29 پست

میخوام چن روز دیگه با دوست پسرم بریم کافه البتع احتمالا دوست منم باشه اونجا اولن اینکه برم یا نع چون پیشنهادشو خودم دادم اونم گفت بریم اولین باره ک قرارع این مدلی از نزدیک همدیگرو ببینیم و اینکه و برای اولین بار چطوری باید برخورد کنم تا حالا نرفتم با هیشکی و اینم بگم ک قصدمون واقعا ازدواجه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستتو اصلن نبر تنها برو 

ادا از خودت در نیاری یوقت، معمولی باش نه خیلی گرم بگیر نه خیلی سفت عادی برخورد کن زیادم به خودت نمیخواد برسی چون میفهمه ی لباس عادی بپوش چیزیم ک تاحالا نخورد رو اونجا امتحان نکن

ن اخه میگی چجوری برم همیشه چجوری میری بیرون همون طوری.

میگم اولین بارمه کلا با ی کسی رفتم تو رابطه و اولین بارع ک قرارع با ی جنس مخالف برم بیرون برا اون میپرسم

تجربه  نشون داده هیچ وقت دوستتون همچین جاهای نبرین   ادم نمیتونه دوستاشو بشناسه ...

ازز اون جهت ازش مطمئن مطمئنم چون خودش رل دارع و عاشق همدیگن قرارع ماه دیگه هم اونا میرن بیرون من با اونا برم😅

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز