2777
2789
عنوان

دیت اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1976 بازدید | 29 پست
ازز اون جهت ازش مطمئن مطمئنم چون خودش رل دارع و عاشق همدیگن قرارع ماه دیگه هم اونا میرن بیرون من با ...

عزیزم بحث اصلا ازاون جهتانیست نبری بهتره انسانه حسوده یاهرچیزی هزارت دلیل دیگه هست بازم خودتون بهترمیدونین ازماگفتن بود

برای اولین بار حتما تنها برو لباس ساده بپوش لباست زیاد رسمی نباشه و اون احساس سادگی و راحتی رو به طرف مقابل برسونه از زیور آلات ظریف استفاده کن حتما گوشواره بنداز و اگه روسری میزاری یه روسری نازک بزار آرایش غلیظ نکن کفشی رو بپوش که فرم پاهاتو خوب نشون بده عطر ملایم بزن این عطر رو هربار که سر قرار با ایشون رفتی استفاده کن چون هرجا این بو رو بشنوه یاد شما میوفته

صمیمی رفتار کن ولی زیاد از حد خارج نشو 

ز هوشیاران عالم هر که را دیدم غمی دارد/ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ولی مراقب باش الکی عاشق اینا نشی چون دفه اول ادم زود خر میشه.تازه ب دوستی مجازی اطمینان نکن بگو بیای ...

اولش خودم ب خواستگاری ک زود بیاد راضی نمیشدم ولی دای راضیم کرد البته فعلا اصلا وقتش نیس چون هم اون درس دارع هم من کلا وضعیتی داریم 😅 بابام ب پسر بیکار دختر نمیده اول باید کارشو راستو ریس کنه بعد

ب عطر حساسیت داره کلا نباید بزنم 😑😅

عزیزم   

ولی تاثیری که عطر داره هیچ چیز دیگه ای نداره عزیزم

من خودمم حساسیت دارم ولی می زنم 

مجازی بوده دیگ

ااره چن باری همدیگرو دیدم مثلا ه‍یئت اینا مکان های عمومی زیاد دیدیم همدیگرو اونجاهاهم کلا رفتاراش رو زیر نظر داشتم من کار برخلاف میلم نکردع نگاه اضافه حرکت اضافه و ...

عزیزم     ولی تاثیری که عطر داره هیچ چیز دیگه ای نداره عزیزم  من خودمم حساسیت ...

ددقیقا رو اینم موندم ک بزنم یا ن خودممم حساسیت دارم ولی گفت بهم  ی بار ک بوش بخوره کلا سردرد بدی میگیرم 😭 واقعا هم سردرد بدجور میگیره حالا ماهم قراره ی حا بشینیم میترسم حالش بد شع

ددقیقا رو اینم موندم ک بزنم یا ن خودممم حساسیت دارم ولی گفت بهم  ی بار ک بوش بخوره کلا سردرد بد ...

پس نزن عزیزم به تبعات بعدش نمی ارزه 

بنده خدا از این به بعد سر درد بگیره یاد تو می یوفته   

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز