2777
2789
عنوان

راه حل براجذب ثروت وسرمایه گذاری

198 بازدید | 16 پست

سلام قشنگام اگه ۱۵۰میلیون داشتین چطوری وکجا سرمایه گذاری میکردین ک سود داشته باشه ممنون میشم راهنمایی کنید

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

اگرمیدونستم انجام می‌دادم طلابگم حداقل دوسال سراغش نبایدبری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بده یکی ک بهش اعتماد داری باهاش کار کنه داداش من بهش۱۰ملیون دادم کردش۳۰ملیون

چ خوب ی نفرم پیداشدع میگه بدع دستم معامله کنم ممکنه ضرر ی سود کنم ریسکش باخودتع

چ خوب ی نفرم پیداشدع میگه بدع دستم معامله کنم ممکنه ضرر ی سود کنم ریسکش باخودتع

ن بده یکی ک سود کنی اشنا این بهترین کاره چون ما همیشه میدیم ب داداشم سود میکنیم

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫
ن بده یکی ک سود کنی اشنا این بهترین کاره چون ما همیشه میدیم ب داداشم سود میکنیم

مغازع داریم شوهرم میگه سوپر مارکت راه بندازیم ولی نسنجیده حرف نمی‌زنو میخاد کارکنع من میگم ن

خودمم میگم طلا شوهرم قبول نمیکنه 

پارسال یه مبلغ پول داشتم ۶۰میلیون آب شده خریدم مهرماه دقیقایکسال شد اماطلامنومیبردن ۵۰خورده ای  دگه فهمیدم طلا بایدبلندمدت نگه داشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوبه ک چرا میگی نه.؟؟

خب ی نفرمورد اطمینان میخادک برع داخل سوپری ک نیست همه نسیه میبرن نسیه ندی خرید نمیکنن اینجایی ک ماهستیم چمیدونم دل میزنم

پارسال یه مبلغ پول داشتم ۶۰میلیون آب شده خریدم مهرماه دقیقایکسال شد اماطلامنومیبردن ۵۰خورده ای  ...

الان ارزش طلات چقد شده عزیزم؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.