2777
2789
عنوان

استفراغ در بچه شش ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 22 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کنه تو رو خدا میشه از ته دلت برام پیش خدا دعا کنی خواهش نیکنن احساس میکنن خدا صدای منو اهمیت نمی ...

این استرست منویاداولای زایمانم میندازه سال اول یه پامون دکتر لود ازبس من نگران بچه بودم هرچی میشد براخودم غصه میخوردم الان میگم چقدر بی تجربه بودم که اینطوری خودمو عذاب میدادم عزیزم به خدا دخترم واکثر همکلاسیهای مهدکودکش گرفته بودن همشون هم خوب شدن نگران نباش فقط با اینکه اشتهانداره ولی بهش غذاهای مقوی بده داروهاشم ادامه بده خوب میشه 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
یه وقت به خاطر این هله هوله هایی نیست که امشب خورده به جای شام ؟

نمیدونم 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
عزیزم یعنی دخترت چند روز خوب شد و دوباره بعد از چتد روز خوب شدن دوباره گرفت  شرایط پسر من اینج ...

بستنی بیات بوده چون الان ۴ماهه تومغازس و هیشکی بستنی نمیخره بجزعده معدودی

پسر شما خوب شد؟ دوره بیماری چند روز بود

سلام خدا رو شکر بهتره 

اول چها روز بعد دو دوز خوب بود دوباره دو روز و الان بهتر ه الحمدالله 

من فکر مبکنم از بستنی بوده نمیدونم حتی ویروس بوده یا از بستنی