چند روز پیش پسرم استفراغ و اسهال به همراه هم داشت بردم دکتر دو روز قرص ضد تهوع و ضد دل پبچه خورد بهتر بود الان توی خواب دوباره گفت حالم بده بیدار شد و دوباره استفراغ کرد خوب شده بود که علت این استفراغ در خواب چی میتونه باشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دختر منم این بیماریو گرفته بود سرم خوراکی با شربت پرومتازین بهش میدادو یه سری انتی بیوتیک که چندروز بعدخوب شد تواون چندروز هیچ اشتهایی نداشت ووزنش یک کیلو کم شده بود فکنم دوره داره تا بهتربشه اون مدت من دو بار بردمش دکتر ولی دارهاش زیاد اثری نداشتن
خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
چند روز پیش گرفته بود دو روز خوب شده بود امشب دوباره گفت برام هله هوله بخر ننیدونن از اونه یا نه ؟ام ...
عزیزم چه فکرا میکنی سرطان کجابود این بیماری ویروسیه تا ده روز دوهفته هم طول میکشه تا خوب بشه دخترمنم میبردم دکتر چندروز بعد دوباره حالش بد میشد نگران میشدم میبردم دکتر ،خودمم یه مدل آنفلوانزا گرفته بودم نزدیک ۲۰روز درگیربودم یعنی یه روز خوبه خوب میشدم دوباره شروع میشد خیلی کلافه بودم دکترمیگفت من خودمو وخانوادمم گرفتیم هیچ درمان قطعی نداره بایدخودتونو تقویت کنین تا دوره اش بگذره این داروهاهم فقط برای تخفیف علائم هست شماهم نگران نباش چیزه خاصی نیست خوب میشه
خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...