2777
2789
عنوان

عاشق شدم ؟🥰

402 بازدید | 26 پست

های های🙋🏻‍♀️نمیدونم تا حالا تجربه ای نداشتم برای عاشق شدن و اینا ولی خوب بااین حال معیارای خودمو داشتم همیشه واسه انتخاب و دوستی و سه چهارماهی هست که از یکی خوشم میاد ولی هیچجوره نمیسازه با معیارام ولی اینک بامزست دلیل خنده هام تو این چند وقت بوده بنظرتون چ حسیه؟واقعا گیج شدم🙂ولی میترسم ازاین ک بخوام اعتراف کنم بهش و بفهمم اشتباه برداشت کردم کاراشو

تعداد رای : 23
نظرسنجی
بله
1
4%
خیر
2
8%
زمان بیشتر نیازه برای عاشق شدن
9
39%
حس زودگذره محلش نده و عادی باش
11
47%

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گیرم اصن عاشق شدی  ولی پنج صب کاربری زدی بگی عاشق شدی یا ن؟  خبریع؟

😂داشتم از فکرو خیال میمردم گفتم زودتر بپرسم اگ خبری نیست برام دیگ نخندم 😑فکنه سبکم🤭😬

ناموسا دم دمای صبح این چی بود ک من دارم میخونم؟ عشق کیلو چنده خواهرررر؟

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
😂داشتم از فکرو خیال میمردم گفتم زودتر بپرسم اگ خبری نیست برام دیگ نخندم 😑فکنه سبکم🤭😬

بخند ک حال خودتو خوب کنی نه اینکه بهش نخ بدی و اصلا پیش قدم نشو بزار اون بیاد جلو اکرم نیومد تو هیچ کاری نکن، چون قطعا اکثر مواقع دختر عاشق میشه ولی پسر میگ ن من عاشقشت نیستم ،اونموقع هس ک غرورت میکشنه ک دردش صد بیشتر از عاشقیع

احساس حماقت میکنم😂💀😂😂😂😂خودمم خندم گرفته

تو رو جدت ب این چیزا فکر نکن🥱

هوا بد است، تو با کدام باد می‌روی؟چ ابر تیره‌ای گرفته سینه تو را ک با هزار سال بارش شبانه روز هم دل تو وا نمی‌شود.
بخند ک حال خودتو خوب کنی نه اینکه بهش نخ بدی و اصلا پیش قدم نشو بزار اون بیاد جلو اکرم نیومد تو هیچ ...

نفهمیدن حسم یجور دردناکه این ک رد بشی هم جور دیگ 💔بیخیال بهتر پس؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز