2821
2789
عنوان

عاشق شدم ؟🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 26 پست
نفهمیدن حسم یجور دردناکه این ک رد بشی هم جور دیگ 💔بیخیال بهتر پس؟

تو تلاشتو با رفتارت نشون بده ولی خودت اعتراف کنی مطمعن باش پسر جماعت ظرفیت ندارع و حستو نابود میکنه ،حتی اگ‌همون لحظه هم بگه باشه رف بزنیم ولی بعدش بازم دورت میندازع چون برای پسر ارزش ندار دختر برع سمتشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تلاشتو با رفتارت نشون بده ولی خودت اعتراف کنی مطمعن باش پسر جماعت ظرفیت ندارع و حستو نابود میکنه ...

حرفات یجورایی هم دردناکه هم حقیقت داره و این بده 

ولی صبر باید کرد دید چی قسمت میشه !🙃ولی حسم عجیب بود ترسمم همینه که اگر ردم کنه من اونیم ک هم ازش سر ترم هم بهتر هم رد شده🙄🥺😂😑(بااین انتخاب عتیقم)🤭💀

حرفات یجورایی هم دردناکه هم حقیقت داره و این بده  ولی صبر باید کرد دید چی قسمت میشه !🙃ولی حسم ...

ی چیزی یهت میگم تو درون خودت احساس ارزشمندی و اعتماد بنفس کن،شک نکن میاد سمتت

اخه میدونی برعکس من اون خیلی خوش مشربه خیلی اجتماعیه واسه همین این گیج کنندس ک عادیه واسش یا نیتی دا ...

میگم که بسته به شرایط و موقعیت

یه رفیق دارم که رفته شهر دیگه و دانشجوعه بعد با یه پسره رفیق شده که خیلی اجتماعی نیست و خجالتیه ، بعد باهم خیلی صمیمی میشن ولی پسره از اون مرموزا بوده و همه ش میگفته که خانوادش مذهبین و اینا و به خاطر دلایلی میگه که ما سر کلاس مثل غریبه ها باشیم و انگار نه انگار که رفیق صمیمی ایم ولی تو چت و اینا رفیقیم ، بعد هر کاری میکرده و اینا به رفیقم میگفته و کلا ۲سال باهم در ارتباط بودن و اخلاق رفیقمو عوض میکنه و رفیقمو ادم شادی میکنم(رفیقم درونگرا و عصبی و غمگین بود)و کلا رفیقم عوض میشه و کم کم عاشقش میشه 

وقتی که ازش میپرسیم که دوستدختر داری ،میگه نه و اینا بعد من وقتی چتاشونو خوندم فهمیدم که این ادمی نیست که خانوادش انقدر مذهبی باشن که رل نداشته باشه و زر زده که رل نداره و رفیقم اولین دختری نیست که باهاش حرف میزنه(به رفیقم گفته که خانوادش سختگیر و مذهبیه و بخاطر همین رل نداره و با هیچ دختری نبوده و حرف نزده ) ولی حرفاش طوری بوده که انگاری به رفیقم علاقه داشته مثلا وقتی رفیقم رفته سر قرار گروهی ، اون باهاش دعوا کرده که چرا رفتی و اینا یا وقتی با بقیه همکلاسی های پسر صحبت میکرده یا سوال میکرده ، بهش میگفته که چرا اینکارو کرده و خوشش نمیاد از اینکه با بقیه پسرا حرف بزنه و فقط با اون حرف بزنه، 

منم واسه اینکه دوستم ناراحت نشه و نگه که من شکاکم یا چی بهش گفتم که اشکالی نداره و غیر مستقیم بهش ابراز علاقه کنه و پیشنهاد بده

وقتی رفیقم اینکارو میکنه ،پسره پررو پررو برمیگرده و میگه که من از خوشم نمیاد واسه رل بودن و خودم دوستدختر دارم و فقط میخوام که باهات دوست باشم و....

رفیقمم میگه دیگه دوستت نیستم و انقدر ناراحت میشه که سریع بلیت میگیره و میاد خونه و تا ۲هفته نمیره دانشگاه و بعد که برمیگرده ، پسره به خیالشم نیست و تازه عادی هم رفتار میکنه و سر کلاساهم از قصد میشینه کنار رفیقم

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️
میگم که بسته به شرایط و موقعیت یه رفیق دارم که رفته شهر دیگه و دانشجوعه بعد با یه پسره رفیق شده که ...

اااااییی پسره سگ چقدر بدم اومد ازش 😑نه حالا ما اصلا دراین حد نیستیم و در حد رابطه ی همکاری و اینا صحبت میکنیم ولی ی چند وقتی میشه بیشتر توجهمو جلب کرده بود🙂خواستم ببینم اگر موقعتی پیش اومد و صحبتی شدم با احساسی مشخص نیست چیه تصمیم بگیرم یا تکلیفمو مشخص کنم باخودم بعدش 

اااااییی پسره سگ چقدر بدم اومد ازش 😑نه حالا ما اصلا دراین حد نیستیم و در حد رابطه ی همکاری و ا ...

فعلا زوده بابا

هر وقت چراغ سبز زیاد نشون داد اونوقت برو

فعلا زوده بابا هر وقت چراغ سبز زیاد نشون داد اونوقت برو

من همینجوریم😂واسه اتفاق نیوفتادهذکلی فلسفه و داستان و فکر و خیال میچینم😫😫😫

ولی طبق تحربیاتم همیشه چیزی ک جلوجلو واسش ذوق میکنم 💩میشه بهش🤦🏻‍♀️

من همینجوریم😂واسه اتفاق نیوفتادهذکلی فلسفه و داستان و فکر و خیال میچینم😫😫😫 ولی طبق تحربیاتم&nbs ...

اخ گفتی

کلا شانس ما همینه

خنثی باش

انقدر فکر نکن درباره ش که دیوونه میشی😂

منم ۲۳ سالمه و پنج ساله متاهل 

مجرد بمون و عاشق بهتر از اینه که بری تو دل قوم شوهر 

زندگیت را خودت مینوازی مهم نیست چند نفر مهمان موسیقی زندگیت میشوند . فقط خودت تا آخر شنونده ی خودت خواهی ماند ...  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز